Доц. д-р Валентин Вацев: ГЕРБ падат от власт и си го знаят! Разтърсващ Коментар:

Управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ е към своя край. Това е мнението на геополитическия анализатор доц. Валентин Вацев. Дори от ГЕРБ усещат, че скоро ще паднат от власт, и то завинаги, защото геополитическият климат на Балканите се променя.

Доц. Вацев коментира и случилото се с бургаския бизнесмен и общински съветник Бенчо Бенчев, който беше арестуван в Турция, заедно с Митьо Очите. По думите му това е един опит за реванш на ГЕРБ срещу БСП. „Трябва да се реваншира за историята на Гинка от Пазарджик, срещу онази глупава история със суджуците и главно този ужасен скандал с Македония“, категоричен беше Вацев пред Bualgaria ON AIR.

Според него, именно изявлението на Зоран Заев за Илинденско-Преображенското въстание е големият скандал, защото България направи всичко възможно да направи добро за тях, а те „ни се изхрачиха в лицето“.

„Това е ужасен скандал и то не морален, а геополитически. Ние сега трябва да захлупим този скандал с нещастника Бенчев“, добави още доц. Валентин Вацев.

По думите му обаче подобно нещо няма да бутне правителството, а ще го бутне фактът, че такъв тип власт е изчерпана.

Експертът беше категоричен, че ако Бойко Борисов иска да избегне това, трябва отново да стане представителен в очите на обществото, защото сега премиерът е по-скоро обект на подигравки.

„Заплахата за него е в елита му. Гадовете, които той вижда, не са на „Позитано“, те са до него“, категоричен беше доц. Валентин Вацев.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Всяко правителство има една предопределена съдба-да падне-с Оставка или след Избори.Пада,след като обществото осъзнае,че е изчерпано и вредно,когато привържениците му загубят доверие и надежда. За ББ този момент е назрял отдавна,крепи го апатията и пасивността на опозицията.След толкова гафове и реални вреди е дошло време за плащане на сметките.За съжаление то пак ще бъде за сметка на хазната,отдавна изпразнена в чужди джобове.

  2. Приятели,
    .
    Днес „Босия“ е еманация на статуквото в държавата ни и показва по крещят начин, колко „босо“ е гражданското ни общество…
    Босия иска оставката на доказано корумпиран герберски министър детеубиец…, дори на цялото им Корумпирано правителство, но… това е… „глас във пустиня…“, както е казал поета… и пред Наглостта им немее цялото ни общество…
    Накратко…:
    – Суверена иска управление поновому, но не може… да го наложи…!
    – Властта може, но не иска…!!!
    …Е…, май, чакаме кога на народа ще му „избие чивията“ и пак ще тръгнат реките от кръв…, та след 50 години, някое герберастко унуче, родено със златен термометър в задника, да каже…:
    – „Избиха безпричинно „елита“ на нацията…!“
    .

  3. Доценте…обаче ако не падне искам да си изядеш дипломата публично.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*