Коментар на Александър Урумов: Ето защо ЕС отмъщава на Виктор Орбан!

Знаете ли какво е единственото конкретно обвинение към Унгария, заради което соросоидите в ЕП гласуват в момента да им спрат европарите?

В съчинения от джендър комисията донос, която “комисия” даже не си е направила труда да отиде до Унгария, на практика се съдържа само едно.

Освен общите, стандартни, соросоидни дрънканици за липса на демокрация, погазване на някакви права (НПО-тата на Сорос изискват САМО права за някакви групи хора и никога задължения за същите, което по същество е дискриминация към останалите и крещящо потъпкване на фундамента на демокрацията) и прочее плява, в него се говори само за едно – отказът на Орбан да приема мюсюлмански мигранти.

Около това се върти всичко!

Изумява ме настойчивоста на финансираните от мизантропа Джордж Сорос организации и политици да наводнят Европа с хора, който нямат нищо общо с културата и ценостната система на Европа, не желаят да имат, откровенно мразят кореното население и приноса към икономиката, социално – културния живот е с отрицателен знак.
Дори в лицето на надигащата се вълна от недоволство срещу тези хора, които убиват и изнасилват, общо взето безнаказано из цяла Европа, соросоидите са непреклонни!

Та огромната вина на Орбан се оказва борбата му да не позволи на пълчищата прииждащи нови “нуждаещи се”, които трябва да бъдат “подпомагани” по всякакъв начин, да върнат континента в 12 век!

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*