Заловиха убиеца на Виктория Маринова! Цацаров със СТРАХОВИТИ разкрития за Бруталното Престъпление:

Вчера в Германия е арестуван предполагаемият убиец на журналистката Виктория Маринова – Северин Красимиров. Лицето е на 21 години, от ромски произход. Избягал в Германия няколко часа след зловещото престъпление.

Главният прокурор Сотир Цацаров заяви, че сега следва германски съд да разгледа случая и извършителят на деянието да бъде екстрадиран в България. „Вчера пред съдия бяха разпитани много свидетели“, заяви Цацаров.

Доказателствата сочат: спонтанно нападение на жертвата с цел физическо посегателство. Причината за смъртта са брутални, тежки по своя характер. Показват и характерови отклонения.

Спонтанно е забелязана жертвата. Нанесен е удар, счупени са костите на носа, завлечена е, имало е извратени действия. Лицето е тренирало бокс. Причинени са две тежки мозъчни травми. Смъртта е от аспирирана кръв. Лицето е употребило алкохол.

Убиецът Северин

Има пълно съответствие между ДНК на жертвата върху дрехите му. Има и негово ДНК, извлечено от жертвата. На мястото са иззети още веществени доказателства.

„За кратък период от време бяха извършени множество действия при разследването. На Северин са повдигнати две обвинения – за насилствено съвкупление с лице от женски пол. За това престъпление се предвижда от 10 до 20 години лишаване от свобода.

Второто обвинение е за умишлено убийство с особена жестокост и по особено мъчителен начин – наказание от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна“, каза Цацаров.

„Има свидетелски показания относно пребиваването на заподозряния на алеята, но не и очевидци на случилото се. Иззети са и още веществени доказателства“, завърши той.

„На този етап няма как да твърдим, че има предварително планиране. До момента всичко говори за спонтанно деяние. Той цяла нощ е употребявал алкохол. Намирал се е на мястото и е изчаквал най-вероятно момент, в който може да извърши това деяние“, намеси се министър Младен Маринов.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

 1. Знаете ли, по какво се разбира, дали има МЪЖЕ в един народ?

  Когато има, мъжете са гарант и изпълнител на справедливото наказание.
  Когато няма, има бдения със свещи.
  След бденията със свещи очаквам плюшените мечета.

  Виктория е убита и обезобразена. Още едно детенце остава сираче, още едно (или повече) български семейства – изгорени, още един прекършен живот на млада жена, която можеше да роди още здрави и прави българчета и да изживее пълноценен живот, да се радва на внуци на свой ред. И нищо. Търсим и вече намерихме (поредния) „служебно-необходим“ украйно – молдово -румънски клошар със или без паспорт или 50 килограмов посерко- турско – нетурски мангал (бил тренирал бокс….).

  Така е от десетилетия. Ако продължаваме да го търпим, естествено, така и ще бъде.

  „Институциите“ са ясни. От колониални институции друго не може да се очаква. Противоестествено, против здравия разум е да имаш свръхочаквания. Да чакаш хиената да стане вегетарианец и да за почне да мрънка будистки мантри в саваната.

  Може би ще има „ама прекали тоя път, не биваше“. „ама верно ли?“. „Баце тоя път се унесе“ и все такива от сорта.

  И НИКОЙ, повтарям – НИКОЙ няма да отиде и да направи това, което правят даже и копитните животни при опасност – да се групират и да се обърнат с рогата към опасността.

  Защото населението вече няма сетива да разпознае опасността като такава и източника на смъртната заплаха за нас като народ и държава.

  И да, „системата убива“. Не само майките и децата-инвалиди. Убива наред. Защото сме със статута на вреден дивеч. На излишното население в България.

  Докато след престъплението следва „бдение“ и „свещи“, а не „наказание“ и „справедливост“, така ще е.

  Но кой да те чуе?! Кой да го разбере?! Кой да тръгне да направи нещо срещу това?!

  Мъка, мрак и смрад…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*