Андреа се подигра с Николета Лозанова пред цяла България! Ето как я подреди:

Фолкпевицата Андреа индиректно нападна златотърсачките в България. Без да посочва имена, но пък те са известни на обществеността. Тя заяви, че вече 10 години са заедно с Кубрат Пулев и не й трябва подпис под брачно свидетелство, за да се чувства сигурна и обичана. И направи сравнение, че браковете на някои известни жени не са просъществували и три години, като феновете на певицата бързо разпознаха колежката ѝ Мария и плеймейтката Николета Лозанова.

Според Андреа, златотърсачките слагат на първо място собствените си интереси, а не любовта. И затова семействата им се разпадат. „Щастлива съм с работата си и в нея намирам спасение, докато Кубрат тренира в чужбина. Сама се справям с продуцирането си и нито за миг не съжалявам за решението си да напусна „Пайнер“ преди две години“, заяви Андреа в „Папараци“.

Фолк певицата призна, че с половинката й са разделени през половината от годината, заради тренировките му в Германия. Въпреки че живеят по този начин вече цели 10 години, любовта им си оставала все така силна и се чувстват щастливи заедно. Засега всеки се е посветил на своята кариера и не планират нито сватба, нито деца. Но са категорични, че един ден това със сигурност ще се случи.

Източник: Blitz.bg

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*