Татяна Дончева: Ето как ГЕРБ ще се опитат да се Измъкнат от Провала на третия си кабинет:

Сегашното управление има белег на неграмотност и насилие. През последния мандат на ГЕРБ всичко е през просото. В държавната администрация всички са дилетанти. Хората поставени на ключови позиции нямат капацитет“.  Това каза лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева в предаването „Тази сутрин“ по БТВ.

Обединените патриоти са показали в управлението едно отвратително отношение към хората. „Това, което Валери Симеонов каза за майките, е непростимо от човешка гледна точка. Виждаме всякаква липса на представа къде се намира“, изтъква тя.

„ГЕРБ ще развалят коалицията и ще отидат на предсрочни избори, защото така ще претърпят по-малко щети. Ако прекратят управлението 8 месеца преди края на мандата ще е най-добре за тях. По-добре е да има предсрочни избори, отколкото да се агонизира. Трябва да решим как ще вървим оттук нататък, Нужно е консолидация на българското общество“, заяви лидерът на „Движение 21“.

Дончева бе категорична, че трябва да се направи актуален регистър на избирателите. На второ място хората, които работят в избирателните комисии, трябва да не са партийно обвързани.

За схемата за продажба на българско гражданство, Татяна Дончева каза: „Аз съм чувала тези неща. Говори се, че 2006-2007 г. е започнала организацията на този процес. Това означава, е някой е гарантирал гражданство, а трасето е било под контрол. Поначало ВМРО имат разбиране, че трябва да се увеличи българското гражданство. Ако това е държавната политика, напишете го в закон. Разбирането, че трябва да запишем всички македонци като български граждани може да е примамливо, но те нямат българско самосъзнание“, подчерта тя.

Според нея, случаят с Мая Манолова е чиста проба злоба: „Влади Горанов е отмъстителен, злобен и злопаметен човек. И си мисли, че като 10 години се е подмятат по министерството на финансите е станал велик финансист.”

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*