Явор Дачков: Борисов УНИЖИ цяла България, за да си запази властта! Разбиващ Коментар:

Вчера стана ясно кой ще замени Валери Симеонов на поста вицепремиер  – Марияна Николова. Въпросната  нашумя през миналата година, когато лъсна в няколко интимни снимки с … Валери Симеонов. Първо, двамата бяха изловени да се гушкат в самолет на път към Милано. А през лятото да се припичат заедно на плажа в Слънчев бряг.

Ето как журналистът Явор Дачков и бившият вътрешен министър Богомил Бонев коментираха позорната рокада в правителството:

Явор Дачков: „За да се подиграе с Борисов и Сидеров, и да си отмъсти, защото трябва да се маха от властта, Валери Симеонов номинира любовницата си за вицепремиер, чиято компетентност е трупана като юрисконсулт на „Топлофикация“ –  София. Знаейки, че няма как да му откажат, защото конструкцията ще се събори и 10 млрд ще се превърнат в мираж.

Вместо да му зашлеви шамар и да го изгони, Борисов му кляка и се унижава. Унижава не само себе си, но и цяла България с тази номинация. Това е позор и повод за още по-голям протест“.

Богомил БоневМоже би е разбираем този сарказъм на Валери Симеонов към Борисов с избора на любовницата си за вице. Обиден е, засегнат е, всичко му кипи вътрешно от несправедливост, както е убеден. Но трябва да сме благодарни, че не номинира домашния си любимец. Има подобни случаи в историята. Във всеки случай, по-голяма гавра с изпълнителната власт не се е случвала в уж приключилия преход.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*