Заради Предателството на Борисов, България ще бъде Разпарчетосана на Ислямски Анклави! Коментар на Васил Василев:

Властта мълчи за схемата, договорена при посещението на Борисов в Абу Даби преди месец. За нея се разбра случайно от интервю пред “ 24 часа “ на гостувала министърка от ОАЕ. Тя се е срещала тук с министрите на икономиката и на земеделието, но те крият разговорите за разпродажба на българската земя, разкри Васил Василев в предаването си „Не се страхувай“.

Предаването засегна изразените от официален представител на ОАЕ намерения да купуват българска земя в огромни размери. Става дума за близо половин милион декара, колкото е обработваемата земя на две малки български област, напр. Кюстендилска и Габровска, взети заедно.

След като сложат ръка върху земята, новите собственици ще поискат да внесат работници за полската работа. Нашите ще им разрешат, каза Василев, който е основател на Съюза на работодателите в България и познава тези механизми. Работниците вероятно ще бъдат набирани от бедни мюсюлмански страни като Пакистан, Бангладеш или Судан. Към тях скоро ще се присъединят жени, деца и близки. Ще започне обособяването на ислямистки анклави, а това ще ускори обезбългаряването на засегнатите области, изтъкна той.

За някои хора в управлението икономика означава да продадат на чужденци всичко, което е останало за продан – земя, води и гори, да дадат на концесия всичко, от което могат да се отмъкнат някакви пари – полезни изкопаеми, летища, инфраструктура, изтъкна още Василев. Те чакат пари от Брюксел, за да ги окрадат, те очакват годишен ръст не 3 или 4, а 300 или 400 процента, но не на БВП, а на личното си състояние. Като че ли знаменитата фраза на Клинтън “Икономиката, глупако“ е била пророчески насочена към Дондуков 1, заключи той.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*