Васил Василев: Бедна България ще Плаща за Мигрантите на Меркел! Поредната Схема на Запада за Ограбване на Изтока:

Основната заплаха за съществуването на Европейския съюз е безмерната алчност на старите европейски страни! Това заяви снощи в предаването „Не се страхувай“ по ТВ Евроком Васил Василев.

Верни на колониалните навици, те се втурнаха към държавите от разпадналия се Варшавски договор, не за да ни помогнат да преминем бързо в коловоза на демокрацията и да изравним стандарта на живот с техния, не. Те гледаха на нас като на пазар, така и ни наричаха – нововъзникващи пазари, които да им купуват излишъците или разните индустриални и хранителни продукти, специално изработени с по-ниско качество.

Гледаха на нас като на суровинен придатък, пазар на техните стоки и безплатен източник на безценна млада и образована работна ръка. Ние не бяхме съратници в демократичните преобразования, в борбата срещу мафията и корупцията, а територия, която трябва да донесе печалби на техните предприятия, да увеличи богатството им, да засили чувството им за геополитическа мощ. Както казва народът – видяха в слепия едно око и него поискаха да извадят, добави той в предаването „Не се страхувай“ по ТВ Евроком.

Егоизмът, нахалството на Германия и Франция изпъкна и в друго тяхно искане от миналата седмица – който не иска мигранти, да плаща. Т.е. бедна България да плаща на Германия да издържа мигрантите, които Меркел покани. Това не са отношения между съюзници. Натискът, изнудването, юмручното право не са средства за укрепването на един съюз, те са основания за разпада му. Това е лошо за нас, защото вече сме се привързали към модела Брюксел. Както казва пак народът – дал пара да се хване на хорото, дава две да го пуснат, подчерта Василев.

Целта на „пакта Макрон“ е ясна – фирмите и хората, които се занимават у нас с международен транспорт, да бъдат привлечени и да се настанят в западноевропейските страни – там да плащат наеми, осигуровки и данъци, да приберат там семействата си и да там да си харчат парите. И като си представим, че този бизнес у нас обхваща 150 000 души – шофьори и семействата им, че носи значителен процент от БВП на страната, става ясно, че това не е крадене на бизнес, това е крадене на икономика. Не може да не кажем, че правителството се опита да предотврати това развитие, но засега почти без успех.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*