Първата дама Десислава Радева РАЗМАЗА Бойко Борисов заради скандално изказване по неин адрес! Ето какво се случи:

Първата дама Десислава Радева възнегодува срещу намесването на името й по време на откриването на предизборната кампания на управляващата партия и то от страна на самия премиер Бойко Борисов. Думите му я подтикнаха да изкаже мнението си за предстоящата кампания и битката между Дондуков 1 и Дондуков 2.

Ето и целият текст на публикацията:

„Нахейти ви първата дама, вие мълчите – само един Тома Биков отговаря.“, Б.Борисов

Това надминава и най-смелите фантазии. Лидерът на управляващата партия да се занимава със съпругата на президента при откриване на предизборната им кампания.

Съзирам причинена болка. На подсъзнателно ниво 😉 Не разбирам каква е моята вина.

„Изпуснати“ реплики от типа „Казвам ти, куме – сещай се снахо“ ме навеждат на мисълта, че в предстоящата надпревара ще има най-вече нападки срещу президента, вместо истинско политическо състезание. Дано греша! Щото иначе се чудя как ли ще надградят говоренето по мой адрес до изборите?! Всъщност винаги може още…“

По традиция г-жа Радева завършва с музикален поздрав, който и този път е тематичен. Песента Dig Dong на Muse и прикачения текст съдържа явен подтик към действие.

След коментара на Десислава Радева, от ГЕРБ побързаха да се оправдаят, че всъщност не ставало въпрос за нея, а за Елена Йончева. „Категорично, репликата на Борисов „нахейти ви първата дама, а вие мълчите“, беше за Елена Йончева“, разкри Мария Габриел пред Нова тв.

Десислава Радева  не остана длъжна на нескопосаното оправдание на гербаджиите и не пропусна да ги „ужили“ с още един ироничен коментар:

След като се оказа, че „първата дама“ била Елена Йончева, не ми остава нищо друго освен да ближа горко раните на нараненото си его чрез хубава музика. Животът е един от най-сложните (по Л.Дилов-син).

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*