Позор! Соросоиди Поръчаха Ареста на племенник на Христо Ботев! Причината е Потресаваща:

МВР арестува праплеменника на Христо Ботев – Боян Ботьов, по причина, че раздавал безплатно храна на бедните пред Музея за историята на София, съобщи bTV.

Наследникът на гениалния ни поет и революционер и негови приятели купили продукти за зеленчукова супа, кипнали вода и започнали да готвят яденето, което после да раздадат на бедни хора… Но били спрени от пристигналата по сигнал полиция.

Оказало се, че Ботьов и съмишлениците му са нарушили закона- не са взели разрешение от общината и от Българската агенция по храните, които възпряха благородната им постъпка, арестуваха Ботьов и глобиха „шайката нарушители на обществения ред“ с 2000 лв.

От БАБХ аргументираха глобата с това, че нямало гаранция, че храната, която младежите са искали да раздадат, е качествена.

Същата „Българска“ агенция по Безопасност на храните (БАБХ) миналото лято нареди изтребването на хиляди глави овце и кози в Странджа, под благовидния предлог, че имало епидемия от чума. Въпреки че аутопсиите на починалите животни не показаха наличие на заболяването (пише го в доклад на Министерство на земеделието и храните). Нито в Странджа, нито където и да е в страната. Това обаче не разколеба БАБХ и тя продължи с безпрецедентно клане на здрав добитък – с цел борба срещу мнимата „болест“. До края на кървавата касапница болни животни така и не се намериха. Нито пък някое животно почина от чума след това – защото просто чума нямаше. Масовото изтребление беше по нареждане на шефа на БАБХ Дамян Дамянов, изявен соросоид. И последното обяснява всичко по случая. Но обяснява и случая с ареста на праплеменника на Христо Ботев.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*