Ето как изглежда Дара без капка грим – СНИМКА:

Поп сензацията Дарина Йотова се показа в абсолютно натурален вид след тренировка във фитнеса. Феновете на певицата са свикнали да я виждат силно гримирана. Но този път тя реши да свали макияжа и да им покаже как изглежда без него.Естествената красота на варненката буквално взриви социалните мрежи. А лавина от комплименти се изля под селфито.

Дара показа най- после истинското си лице – на лъчезарно 19- годишно момиче, което изобщо няма нужда от грим, за да изглежда зашеметяващо. Нито пък да си помпа устните с хиалурон, тъй като нейните са си достатъчно сочни и изкусителни. За разлика от Дара, конкурентките й Гери- Никол и Тита наблягат доста на изкуствените подобрения по себе си. И двете са минали по веднъж през кабинета на по пластична хирургия. Отделно от това, редовно се разкрасяват с хиалурон в устните. Обработват снимките си безобразно много с фотошоп, че феновата им едва ги разпознават, когато отидат да ги гледат на живо.

Дара пък се старае да се поддържа по- натурална, тъй като така печели повече плюсове от конкурентите си. С по- младежката и естествена визия на абитуриентския си бал, тя успя категорично да бие Гери- Никол, която си поръча рокля от Италия с камъни сваровски от дизайнер на редица холивудски звезди.

Източник: pod-lupa.eu

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*