Светлана Василева се изфука как я посрещнал Гущеров след „Биг Брадър“! Виж Тук:

Християн Гущеров посрещна с романтичен жест Светлана Василева след излизането й от Биг Брадър мост уонтед.Плеймейтката се изфука, че милионерският наследник я изненадал със стилен букет цветя и торта във формата на две слети сърца, придружена с надпис: „Добре дошла у дома, любов моя!“

Гущеров се беше постарал половинката му да не се излага по никакъв начин по време на престоя в риалити шоуто. Светлана не участваше в мисии, които могат да не я представят в положителна светлина. Изцепките й умело се прикриваха от сценаристите и изобщо не се коментираха. В крайна сметка, Светлана се класира на почетното 5 място в шоуто. Но във видеото, което трябваше да покаже най- запомнящите й се моменти в къщата, просто нямаше какво да се види. Само кипрене пред огледалото и няколко изпускания на нервите.

Християн Гущеров се беше погрижил да плати тлъста сума на шоуто, за да не представят в негативна светлина гаджето му, разкриват запознати.

Милионерският син много държал да покаже, че Светлана Василева е достойна да му бъде приятелка. Както и да натрие носа на бившата му съпруга Мария, която участва във сезона на „Вип Брадър“.

Плеймейтката пък се изживяваше като някоя матрона, но на моменти си личеше, че се опитва да имитира бившата госпожа Гущерова.

Светлана не крие, че е амбицирана да се омъжи за младия милионер и да му народи няколко деца, за да бетонира позицията си в богаташката фамилия.

Източник: senzacia.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*