Ренета Инджова: ГЕРБ докараха България до Национална Катастрофа! Разтърсващ коментар:

Това е катастрофа. Не е пред катастрофа, не е в риск или опасност – България е в самата катастрофа. Българското население вече толкова години е жертва на ограбване и геноцид, че националната катастрофа е един логически край на всичко. Но за тези неща, когато се говори, властите вземат предпазни мерки. Страната има нужда от справедливост и възмездие, от баланса между богати и бедни. Има нужда от възстановяване на онези необходими пропорции, които трябва да носи обществото в нужда, за да не умре.

След като заличихме всякакви ценности под рубриката „европейски ценности”… А там има  единствено трансхуманизъм, там има джендърство, там няма семейство, там няма общност и грижа за другите. „Семейства” имат  само представителите на централната бюрокрация, които може да си изберат и „снахи” от колониите и периферията, за да ги направят после депутати и комисари. /внимавайте да не сбъркате рода!/  Този вид семейства навремето  изпълняваха политическите бракове, следствие войни и териториални влияния. Днес тези бракове  проектират планово и афишират гордо.  Наричам  този слой креватокрация,  още повече  че и на гръцки креват си е креват.Тези са ценностите на разширената и увеличена Европа, която разпространи коварствата на неолиберализма  и в страни, които още не бяха заразени с него. Ние пострадахме най-много, поради липса на съпротивителни сили. И нищо, че няма приета Истанбулска конвенция, на практика всичките й постулати са в изпълнение.

Материалното ограбване не може да не е придружено с духовно, защото за да се съгласят масите да живеят в робство, е нужно да не изповядват никакви ценности. Най-вече да нямат вяра в семейството – да го заменят с родител – едно, с родител – две. Да нямат вяра в Бог, за да може да безчинстват и да извършват всякакви нравствени престъпления. Да нямат солидарност един към друг, за да може всеки да унищожава общността си, а не да способства за едно общо и колективно спасение. В този смисъл, духовното унищожение предстои така както онова, което имаме в материалния живот. Лошото е, че сред българското население вече тези неща нито се осъзнават, нито се проповядват. Напротив, целта е за тях да не се говори изобщо, за да може неусетно да умират.

Важно е българският народ да се обедини около това да защитава интересите си от по нататъшно грабителство. А ни карат да  ни е грижа кои ще влязат в Европейския парламент. Всъщност продължава един  механизъм, който чрез фалшификации и измами се произвеждат резултати от всичките ни избори. Ние бихме  произвели не 17, а 170 евродепутата, защото те са средство Европа с помощта на нашите управници да изсмуква националните ни ресурси. Така че тези парламентаристи вършат прекрасна работа на Европейската бюрокрация. Като се има предвид, че състоянието на политическото представителство в Европа е от гледна точка на неолиберали, неоконсерватори и такива, които ще осъществяват връзката между тях, това означава, че ще има един парламент, който няма да може да решава никакви проблеми – нещо като брекзит, който не може да каже вътре ли е Великобритания или вън. Същото ще бъде по отношение на Вишеградската четворка и на всички онези, които не са съгласни със състоянието на нещата в момента. Така че, намираме се в критичен момент, в който българските евродепутати, не знам дори дали осъзнават, но така или иначе ще присъстват там, за да осъществяват политиката на родствениците си, тези за които  са се женили  – евродепутатки или депутати. Това са неща, които навремето  бяха нашенски и осъдителни, а сега станаха европейски модел за подражание.

Режимът на Бойко Борисов е удобното средство за осъществяване на господство отвън и грабителство отвътре. Ще продължава толкова дълго, колкото българският народ реши, че във вид на рая може да  изтърпи гнета му. Всъщност народът си въобразява, че  го очаква”рай като този на Бойко”,  а всъщност  живее като рая. Това ще продължи докато българският народ  пребивава в заблуда, а това няма да е  още дълго, защото ще свърши преди да му свършат илюзиите.

Ние нямаме интелигенция, защото по правило тя е която изразява въжделенията на един народ. Въжделенията на народа в момента приличат на националния им идол – да може да краде колкото него. Скоро бях на една опашка, на която гражданин признаваше, че се краде, но пропагандираше, че не бива толкова много да се краде, а да оставало нещо и за другите. Щом българският  народ изповядва тези ценности, това значи, че той отдавна не притежава интелигенция и ако я е имал, тя се е споминала преди него.

Но ще дойде момент, в който богатите няма да има над кого да реализират властта си. И това със сигурност ще е най-справедливото бъдеще за тях – да останат сами на тази земя. Ако си мислят, че ще дойдат други да я населят и те ще ги яхнат, жестоко се лъжат. Тази земя ще остане като един запуснат санджак по всичко – и по развитост и по благоустройство, и по демография и по урбанизация. Така че богатите ще си останат сами на тази обетована за престъпността земя. Това ще е възмездието им – сами да управляват духовната си нищета и порочните си страсти. Може пък скоро да ги видим като брокери, като продавачи на палатите си!!??

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*