Кеворк Кеворкян с убийствен коментар за Цветан Цветанов! Виж Тук:

Не е известно Цветанов да е изучавал болшевишката история, нито каквато и да е друга история.
Обаче владее отлично прийомите на болшевизма.

Фандъкова има доблестта да каже по телевизията, че на мястото на Цв. би си подала оставката – от всички постове – и то доста по-рано. Така мисли тя.

Но Цв. не позволява подобни волности – да мислиш, както си знаеш. И веднага я обявява за враг – засега свой. И казва: „Тя беше употребена срещу ГЕРБ“.

Така: казваш нещо срещу Цветанов – и вече си враг на ГЕРБ. По-нататък може да те обявят и за „враг на Народа“. Това си е болшевишки вождизъм, нищо повече.

А ето какво пише Еманюел Карер във великолепния си документален роман „Лимонов“: „На един съратник на Ленин, Пятаков, дължим следното изключително изречение: „Ако партията го изисква, истинският болшевик е готов да повярва, че черното е бяло и бялото е черно“. Точно в това се състои тоталитаризмът … да кажеш на хората, че черното, което виждат, е бяло и да ги принудиш не само да го повтарят, но накрая и да си повярват…“

Откъде иде този болшевишки плам в Цветанов – с всички още рискове да се изроди? Фандъкова каза още нещо, доста по-опасно: Цв. останал, защото имал голям авторитет в ГЕРБ. И сега ли? Това не е ли обидно за привържениците на ГЕРБ?

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*