Цветан Цветанов има два варианта – или да приеме, че е уволнен, или да се бие с Борисов! Топ коментар:

ГЕРБ се опитва да прехвърли проблема с апартаментите, като натопи опозицията. Идеята, че опозицията е корумпирана, е безобразна. На ГЕРБ им се струва, че ще избягат от темата, като кажат, че и опозицията има апартаменти. Това е като да седиш до огън с бензин. Това само усилва темата, хората се ядосват, коментира социологът Андрей Райчев.

„Г-н Цветанов пък би рекорда по нечувствителност, след като се записа като нещатен сътрудник в парламента към ПГ на ГЕРБ каза политическият анализатор.

„Явно той не разбира едно много сериозно послание към себе си от Борисов – „аз съм на власт, ти си никой, махай се!“, заяви Райчев. На Цветанов първо му го каза обществото, после му го каза Фандъкова, след това му го каза и Борисов. Цветанов се опитва да се представи пред ГЕРБ-ерите, че все още е на власт. Не, не е!

Той има избор – или да слуша Борисов и да внимава, или да се бие с Борисов. Ако се бие с Борисов, това ще нанесе страшни рани на премиера, но Цветанов ще загуби. Той е уволнен! Ще загине! Мисли си, че всичко е наред. Е, не е наред! Уволнен е! Този скандал е поредното нещо в държавата. Борисов умело прибира цялата власт. Махна Цветанов. Играта е в полето на ГЕРБ. Опитът да изнесат топката към опозицията засега е безполезен“.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*