Първан Симеонов от „Галъп“: Цветанов проваля кампанията на ГЕРБ! Ето какви са резултатите към момента:

Ако ГЕРБ продължи да налага кампания с лице Цветанов и по – брюкселско говорене, това едва ли ще им донесе успех и да направят мобилизация. Самият Борисов поощрява ”Апартаментгейт”, а това означава, че те ще се мъчат да направят от дефекта – ефект. Не знам дали ще успеят обаче, защото все някога масовото съзнание ще се замисли, че Борисов няма как да е извън всички тези процеси. Това заяви директорът на агенция „Галъп“ Първан Симеонов.

По повод на листите, които вече са известни за изборите на 26 май: Една от изненадите в листите е при БСП. Там в сериозна степен предозираха вътрешната битка. Получи се нещо, което е добро за всички там, въпреки че изглежда като тежка загуба. На всичко отгоре има млади хора, ненадейно изтласкани там, но ние в България винаги търсим някой нов да дойде.

 

При ГЕРБ няма изненади в листата. Никаква форма на Орбан не видяхме в листата на управляващите, напротив там има дигитализация, защита на личните данни, прекрасни неща, смислени при това. В този смисъл ГЕРБ изненада – като не ни изненада по никакъв начин.

ДПС ще хвърли всички сили в тази кампания, защото искат да покажат, че проблемът с ДОСТ е решен.

След това е ВМРО, и там залагат на Ангел Джамбазки. Ако успеят да направят мажоритарна кампания, то ще имат реални изгледи да са в Европейския парламент.

Директорът на агенция „Галъп“ Първан Симеонов коментира нагласите на избирателите и заявки на партиите за евровота. От заявилите, че ще гласуват със сигурност,

над 32% подкрепят БСП,

31% – ГЕРБ и СДС,

а малко над 11% – ДПС.

След тях е ВМРО с 5%.

Следват „Демократична България“,

„Воля“,

„Атака“

и НФСБ.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*