Галена показа бебето! Вижте какъв сладур е! СНИМКА:

Галена изненада феновете с първи бебешки снимки на втория си син Александър. Момченцето се роди на 17 февруари.Фолк певицата призна, че с половинката й Галин дълго време правили опити за второ дете, но чудото се случило едва миналата година. Галена обаче имаше проблемна бременност и се наложи да се откаже от сценичните изяви, още щом влезе в петия месец.

Раждането обаче минало гладко, а певицата изчака само 4 месеца преди да се завърне към участията на живо. Галена постепенно си връща формата и макар че отнесе доста критики за външния си вид, не пожела да го отлага повече. За малкия Сашко се грижи бавачка, която отменя фолкаджийката, когато е на работа. Бащата Галин също помага много. Певицата има принцип да не поема ангажименти в определени дни от седмицата, за да може да бъде със семейството си. Двойката има и по- голям син – Стефан, който е на 7 годинки.

Мъжът на Галена вече се опитва да я навие и за трето дете, защото много искал да има и дъщеря. Фолк дивата обаче призна, че засега не иска и да чува за още едно отроче.

Причината е, че двете й бременности бяха проблемни, което доста я е травмирало. Първият й син се роди преждевременно и беше в кувиоз близо месец. А при втората, постъпи в болница за задържане и претърпя лека операция.

Сега певицата се е съсредоточила върху кариерата и ще се опитва да си завърне изгубените позиции. Тя се старае да съчетава пътуванията из страната с времето, прекарано със семейството. Половинката й Галин я подкрепя много в работата й. Но пък певицата му отвръща като отделя всяка свободна минута за него и децата.

Източник: senzacia.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*