Ренета Инджова: Народът ще връща Парите, които ГЕРБ Откраднаха от Еврофондовете!

„Мислите ли, че когато проблемите във фонд „Земеделие” са толкова големи, нещо ще се оправи. Нищо подобно. Прокуратурата няма да направи нищо“, категорична е Ренета Инджова, бивш служебен премиер.

Европа ще си поиска дадените от нея пари“. „Остава да се реши кой ще връща откраднатото от нея. Ако тези, които са ги взели, напуснат страната, ние ще ги плащаме. Борисов иска да покаже нови проекти, за да изглежда, че парите са вложени“, продължи Инджова.

Тя е категорична, че не е приключил „Апартаментгейт“. „Сега е „Къщагейт“, после ще дойде „Магистралагейт“, след това друг гейт“, каза Инджова.

На въпрос какво да очакваме от евроизборите, Инджова отговори, че какъвто и да е резултатът, ще е категоричен, защото България има да решава един екзистенциален въпрос – дали да я има или да я няма.

Ренета Инджова, която ръководеше и НСИ в миналото, отговори и на въпроси, свързани с последните статистически данни за пустеещите села: „Българите са изчезващ вид. На българина му харесва да е жертва. Приели са съдбата да бъдат изчезващ вид. Делът на работниците е нищожно малък. Ще бъдем общество, в които ще има доктори, но няма да им сестри, ще има митрополити, но няма да има попове, ще има инженери, но няма да има изпълнители“, каза тя. Според Инджова „всички искат да са средна класа“, но без работници, го няма и стремежа към солидарност.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*