Елена Йончева РАЗМАЗА Борисов! Премиерът се оплете в Лъжите си! Ето какво се случи:

“Сега ще ме слушате, без да ми задавате глупави въпроси! Извинявам се, че говоря за тези женици! Те са жалки“. Това мисли и говори премиерът Бойко Борисов за българските журналисти, както и за мен, и за лидера на най-голямата опозиционна партия. В друга страна, след подобни думи, би последвала веднага оставка на политика, който си е позволил да ги произнесе. В България те минават в рубриката „предизборен сеир“ и не правят впечатление“. Това коментира във „Фейсбук“ водачът на листата на „БСП за България“ за евровота Елена Йончева.

„Отдавна сме свикнали българският премиер да се държи като човек с бухалка и това говори зле за нас като общество, а не за него. Той е такъв, какъвто е бил преди двадесет години, когато охраняваше шефовете си от СИК. Фактът, че е премиер е срам за България. Фактът, че обижда, лъже и се държи арогантно, три дни преди изборите, означава, че е уплашен и вижда приближаващия край на политическата си кариера. Ние не сме обидени, защото знаем с кого си имаме работа и кого сме притиснали до стената“, пише Йончева.

И продължава: „Борисов все  повече се оплита в лъжите си.  Най-страшното е, че позволяваме на такъв човек да управлява родината ни. Днес, в ефир, отново излъга- този път, че е декларирал къщата си, която според кадастъра е с РЗП 138 кв.м. Къщата, наречена от него, “зайчарник”, е само илюстрация на това как премиерът спазва законите.

От справки в подадените декларации на Бойко Методиев Борисов пред Сметната палата и пред КОНПИ, респ. КПКОНПИ  се вижда, че въпросната жилищна сграда не е декларирана.

Може да се запознаете с разрешението за строеж на жилищна сграда с РЗП 125 кв. м. от 16.10.2008 г. на името на Бойко Методиев Борисов в Банкя, с удостоверението за въвеждане в експлоатация на същата жилищна сграда, с декларацията пред Сметната палата, както и сателитни снимки на имота“.

Източник

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*