Нора Стоичкова: Борисов Унищожава всеки, който му е Помагал – това е Мафията! Топ коментар:

„4 млрд. лева напускат България всяка година, заради институционалния разпад и влошаващата се бизнес среда. Всеки панически изнася парите си и бизнеса си от България под заплахата без повод и причина прокурори и служители на КПКОМПИ да нахлуят в офисите и да разбият бизнеса“…Иво Прокопиев пред бТВ.

Само един въпрос имам – Иво, а като с Цветелина Бориславова постилахте на управлението на Борисов и правехте бизнес под закрилата на Борисов / 2001 – 2013/ г., къде гледа бе, брат ми? Каква е разликата между Борисов преди 20 години и Борисов сега?

Ще ти кажа – разликата е само в мащаба на неговото влияние. Тогава управляваше бюджета на охранителния си бизнес с Цветелина Бориславова. Сега управлява държавния бюджет и присвоява по най-различни начини значителни части от бюджетните излишъци. За вашата група вече не остава достатъчно плячка?!

А какво очаквахте? Марио Пузо не си ли чел? Там където стъпи мафията, трева не никне. Не знам защо сега ти е криво, пък преди 20-тина години му се радвахте с Костов и Левон, и с удоволствие му размитахте на политическите мераци.

Борисов просто ви надигра. Взе си своето. А неговото свое е всичко, което си хареса. Това вече го разбират и политическите му партньори. Няма такъв, който да се е заиграл с Борисов и да не си е изпатил. Не че другите не си патят, ама поне не му лягат, нали така?! А вие преспахте с него за пари, а сега ви е криво, че ви е пре….цакал.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ислед турците осавало нещо,ама след тия модерните аги и треване расте,вобезлюдените села и кучетата вече не скитат.безродници нещастни………..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*