Богомил Бонев: Тъпанарите от ГЕРБ и ВМРО се Оляха! Ето какво се случи:

Купува се самолет. За въоръжените сили.  Президентът по конституция е върховен главнокомандващ. За щастие президентът е бил командващ авиацията. Блестящ пилот. В правителството няма такива. В нито една друга област.

И някакво нищожество от това правителство си мисли, че може да спори с въздушен ас за изтребители.

Ей, оляхте се, тъпанари от ГЕРБ и ВМРО.

Това войнстващо невежество е най-големият проблем на многострадалното ни отечество.

Богомил Бонев, Фейсбук

В същото време Каракачанов се разгневи на президента Радев и го прати да се обади на Тръмп, за да се договори за американските бракми Ф-16.

„Ти си върховен главнокомандващ, плюс това си бил шеф на ВВС. Ако искаш да бъдеш полезен, опитай да помогнеш с нещо през институцията, която представляваш, а не само да критикуваш. Да, има много неща, които и на мен не ми харесват в американското предложение за договор за ф-16, както по отношение на финансовите параметри, така и отношение към нашата авиация. Но аз се опитвам нещо да променя в разговори и преговори, а ти само критикуваш. Обади се Тръмп и опитай да помогнеш. ВВС не е моя лична собственост. Опитай да помогнеш с контактите си в САЩ!“.

Това заявява вицепремиерът Красимир Каракачанов в отговор на критиките на президента за висота цена на новите изтребители пред журналисти в Троян.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*