Ето на какви изтезания се подлага Светлана Василева, за да я обича Гущеров!

Светлана Василева се похвали, че се е подложила на процедура за изглаждане на бръчките! Интервенцията, предприета от плеймейтката, шашна последователите й в социалните мрежи. А причината е, че тя още няма 30 години! Блондинката си инжектирала хиалуронова киселина, за да подчертае скулите си, както и да изглади всяко несъвършенство по кожата. Светлана обаче никога не изчаквала да минат достатъчно месеци между интервенциите, а ги правела доста начесто. Въпреки предупрежденията, че така може да увреди необратимо лицето си, тя хич не се впечатлявала.

Светлана Василева е абсолютна маниачка на тема външен вид. Тя има няколко операции на носа и на бюста. Непрекъснато се подлага на процедури по уголемяване на устните и оформяне на скулите. Плеймейтката обаче се е заканила, че тепърва й предстоят още нови подобрения, които също са много болезнени. Тя отскоро има връзка с милионерския наследник Християн Гущеров и искала да стане още по- красива за него. Още повече, че се е зарекла да бъде следващата госпожа Гущерова и да народи деца на богаташа. Блондинката е категорична, че връзката им е много сериозна и не обръща внимание на подмятанията, че е поредната бройка на леглото му. Светлана разкри, че с Християн вече живеят заедно, а той изобщо не обръщал внимание на интригантите, които се опитват да ги разделят.

Плеймейтката си е навила на пръста, че иска да задмине по красота бившата му съпруга Мария и затова решила да се подложи на серия от корекции. Не е тайна, че Светлана няма много общо с образа си отпреди десетина години. Тя напълно е сменила физиономията си. А освен това, се подлага и на безпощадни диети, за да е винаги слаба.

Откакто е с Християн, тя почти не яде и се е стопила. Плеймейтката си мисли, че така ще е още по- привлекателна за него и той ще й предложи брак.

Източник: senzacia.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*