Сензация! Деси Банова чака близнаци от Плевнелиев! Подробности Тук:

Връзката на Деси Банова и Росен Плевнелиев се развива по-шеметно и от най-смелите прогнози. Два месеца след телевизионното признание на бившия президент, че със синоптичката са влюбени и живеят заедно, сега дойде и още една сензационна новина за двойката – те чакат потомство, съобщи „Уикенд“. При това бебета им ще са не едно, а две. Самата метеороложка се похвалила преди няколко дни пред хора от приятелския си антураж, че е ходила на преглед с ултразвук и той показал, че носи в утробата си близнаци.

Зародишът в корема на Деси явно е отскоро, тъй като на нея все още не й личи, че е трудна. Самата синоптичка много се радвала, че ще има две дечица от любимия си, но същевременно била доста притеснена за фигурата си. От свои приятелки тя знаела, че бременните с близнаци дами карат по-тежко месеците преди раждането и наедряват драстично. „Убедена съм, че Росен ще ме обича дори да заприличам на слоница”, самоуспокоявала се тя. Още когато връзката й с президента стана публично известна, Банова обяви, че иска деца от новия си мъж. Според запознати тогава тя вече е била заченала от бившия държавен глава, но на този етап не желаела да оповестява това.

Новината, че звездна двойка №1 на 2017 г. ще се сдобие с общи наследници обяснява защо Плевнелиев и изгората му са толкова щастливи напоследък. Навсякъде, където се появят заедно, двамата сияят като ученички, усетили за пръв път любовните трепети. Причината за тийнейджърското им и на моменти неадекватно поведение е именно радостта им от бременността.

Източник: hotarena.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*