Майко мила! Вижте на какво прилича Николета Лозанова без грим! СНИМКА:

Николета Лозанова живее със самочувствието, че е най-красивата и сек*апилна българка и до известна степен има право. И за нейната хубост обаче е нужен дебел слой грим, а когато макиажът липсва, лицето й далеч не е толкова привлекателно. Тя трябва бързо да осъзнае това и да не си подава носа навън без да е напудрен. За голямо разочарование на феновете си, когато не е на снимки за някое лайфстайл списание или не дава 5-минутна пресконференция, Николета кръстосва софийските улици неглиже и това е пагубно за имиджа й.

Без грим, рошава, сънлива и облечена в спортни дрехи, плеймейтката е направо неузнаваема – на светлинни години е от блясъка, който излъчва от малкия екран и по светските партита. Точно в такъв неугледен вид я свариха столични папараци. Най- страшното обаче са дълбоките бръчки, които покриват лицето й. Когато се намръщи, челото на красавицата става на решето. Крайчетата на устните пък страховито са провиснали. Лицето на Николета плаче за изглаждане с ботокс, сякаш е прехвърлила 40- те. А всъщност, плеймейтката е едва на 30 години.

Със сигурност една от причините за повехналия вид на кожата на моделката е прекаляването със солариума. Тя от години злоупотребява с него, за да си поддържа бронзовия тен целогодишно. Но това няма как да мине без последствия, независимо от скъпата козметика, която ползва. Другият проблем е обилното количество грим, което носи ежедневно. Колкото и да е качествен, дебелите слоеве макияж съсипват кожата с времето.

Източник: senzacia.net

 

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*