Светлана Василева вдигна купон за рождения си ден! Вижте с кого празнува и беше ли Гущеров сред гостите – СНИМКА:

Светлана Василева отбеляза подобаващо рождения си ден на 21 декември. Плеймейтката събра най- близките си приятели, както и някои от съквартирантите в „Биг Брадър“, за да ги почерпи за 30- тата си годишнина. Въпреки че преди дни стана ясно, че се е разделила с милионера Християн Гущеров, по нищо не й личеше, че страда от този факт.

Той, разбира се, не беше сред поканените на рождения й ден. Юбилея на Светлана уважиха нейни близки приятели като Златка Райкова и Цецо Андреев. Някои от съквартирантите в „Биг Брадър мост уонтед“, сред които Зорница Линдарева и Константин. В началото на седмицата гръмна новината, че Василева се е разделила по свое желание с Гущеров. Избягала от палата му в „Бояна“ и се зарекла, че кракът й повече няма да стъпи там. Двамата се събраха да живеят заедно през лятото и сякаш всичко вървеше по мед и масло. Светлана се скъса да дава интервюта, че двамата ще се оженят и ще си имат деца. Но малко след излизането й от къщата на „Биг Брадър мост уонтед“, отношенията им претърпяха тотален крах.

Засега Светлана няма намерение да разкрива причината за раздялата им, нито защо не иска да вижда повече Гущеров. Но може би на милионерският син му е доскучало, докато тя беше в къщата на „Биг Брадър“ и е потърсил компания другаде.

Източник: senzacia.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*