Блага вест за Лиляна от „Биг Брадър“! Сбъдна се най- голямата й мечта:

Лиляна Ангелова от „Биг Брадър“ най- после сбъдна дългогодишната си мечта – да стане майка.
От известно време бившата клюкарка на „Папараци“ се разхожда с видимо наедрял корем. Засега обаче тя си мълчи по темата и няма намерение да разкрива подробности.  От няколко години Лиляна от „Биг Брадър“ има връзка с доста по- възрастния от нея пловдивски ресторантьор Станислав Костов.

Лиляна с приятеля си Станислав Костов

Двамата се сгодиха миналата Коледа, докато бяха на екскурзия в Италия. Дългоочакваното предложение за брак бившата клюкарка на „Папараци“ получила в тузарски ресторант „Пиерино Пенати“ в Италия, който се намира на брега на езерото Комо. Рестораньорът и брадърката започнаха да се виждат, още докато той беше семеен. Из Пловдив до ден днешен се носи легендата как съпругата на известния ресторантьор причакала и ступала Лиляна на паркинг. Риалити звездата дори подала жалба в полицията за нападението, но после я оттеглила.

Децата на Костов от бившата му съпруга вече са тийнейджъри. Но бизнесменът бил готов да стане отново баща. Лиляна също от години мечтаеше за този момент. Тя не крие, че има репродуктивни проблеми и трябвало да се подложи на продължително лечение, преди да зачене. Но явно опитите вече са се увенчали с успех.

Източник: senzacia.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*