Тъжно! Благой заряза бременната Десислава сама вкъщи! Ето какви ги върши зад гърба й:

Десислава излезе в майчинство в края на август и оттогава почти не излиза от дома си. Фолк певицата много наедря и не иска да я виждат в този вид. Пък и трябва да се пази повече заради възрастта си. За сметка на това обаче, 21- годишният й приятел и баща да детето Благой Найденов го е ударил на живот. Спортистът редовно излизал по дискотеки с приятели, което хвърляло в ужас в бременна фолк дива.

Десислава гледа младия боксьор като писано яйце и хвърля крупни суми по него. Освен че го обзавела с чисто нов автомобил, тя всеки месец му сменяла гардероба. Певицата се грижи също изцяло за издръжката на цялото домакинство, тъй като Благой не дава и един лев. По този начин тя се надявала да го задържи до себе си и след като се роди бебето им. До фолк певицата обаче напоследък достигали неприятни слухове, че докато възлюбеният й обикаля по дискотеките, засукани 20- годишни момичета се увъртат около него. Дори се говори, че той забил студентка от НСА, с която да се разнообразява в леглото.

Младият спортист обаче нямал намерение до оставя Десислава. Той е изцяло зависим от нея и от стандарта, който тя му осигурява. Затова не искал да се хваща с някоя връстничка, която ще чака от него да я издържа. 38- годишната фолк певица точно на това разчитала, за да си гарантира, че боксьорът ще бъде с нея още доста време. Затова тя работи усилено цяло лято, въпреки състоянието си и качените килограми.

Десислава и Благой очакват сина си през януари. И двамата са на седмото небе от щастие. Певицата разкри, че бременността й е цяло чудо, тъй като лекарите не й давали големи шансове заради гинекологични проблеми.

Източник: senzacia.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Еми да не е луд да я зареже,като го издържа,макар че не виждам каква любов може да съществува по този начин.

  2. Жалко за добрата Деси! С какъв боклук се е хванала само за да стане майка! Ето го поредното доказателство колко струват българските мъже!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*