Ето как Джена украси дома си за Коледа – СНИМКИ:

Джена показа как е украсила дома си за Коледа. Фолк певицата позира до елхата, а на заден фон се вижда и трапезарията, също разкрасена за празниците. От кадърът се вижда, че явно изпълнителката предпочита сребристият цвят като основен не само за коледната декорация, но и за интериора на дома си.

Джена и съпругът й Атанас Стоев са новодомци от лятото, когато се нанесоха с бебето във въпросното жилище. Певицата позира в напълно натурален вид – без никакъв грим, и направо до чорапи. В ръцете си държи два диска – новите й албуми, които излязоха преди дни. Единият е фолклорен съвместен проект с „Канарите“. А другият е новият й албум, озаглавен „ Да ти бъда корона“, който е събрал песните й през последните три години.

Тази година Джена отбеляза 10 години от подписването на договора си с „Пайнер“. И освен че беше много успешна в професионален план, й донесе много щастие в личен план. Певицата роди първото си дете през февруари. После само за два месеца успя да влезе във форма и се върна към участията на живо. Единственият проблем е, че трябва да оставя невръстния си син на детегледачка, тъй като мъжът й обикновено пътува с нея.

Източник: senzacia.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*