Светлана Василева пак пристана на Гущеров! Ето как милионерът отново я примамил в палата си:

Само седмица след като избяга от палата на Християн Гущеров и се зарече, че повече няма да го погледне, Светлана Василева се върна при милионерския наследник. Снощи плеймейтката сподели тяхна обща снимка, за да покаже, че отново са заедно. Блондинката се раздели с Гущеров точно ден преди 30- я си рожден ден. А на самия празник му натри носа като вдигна шумно парти, на което покани най- близките си, но той не беше сред гостите. Светлана се кълнеше, че повече не иска да го вижда. Но само седмица по- късно, изведнъж смени плочата.

Говори се, че причината плеймейтката да се върне тичешком при милионера, било обещанието за… много скъпа кола! След като Василева избягала от него, Гущеров останал с безкрайно наранена гордост и решил да си я върне на всяка цена. Той започнал да звъни на приятелите й и да ги привиква в дома си, за да разбере какво трябва да направи, за да му прости Светлана. Решението се оказало повече от прозаично. Просто да се бръкне с повечко пари за голям и скъп подарък.

Така и не стана ясна каква беше причината за внезапната раздяла на плеймейтката и милионерския син. Но се говори, че той гледал да я държи със силно ограничени финанси, за да си гарантира пълното й подчинение. Не й позволявал да излиза от къщата му в „Бояна“, а в същото време той си живеел като бохема и редовно се запивал с авери. Светлана била недоволна, че докато той се забавлява навън, тя не може да мръдне от дома му, защото на всичко отгоре, нямала и пукната пара в себе си.

Източник: senzacia.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*