Бруталната истина за убийството на семейството от Нови Искър! Виж Тук:

Жестока трагедия се разигра в Нови Искър. Навръх Нова година хладнокръвно бяха убити 5, а по-късно се оказа 6 човека. Защото и заподозряната втора съпруга на бащата е била застреляна, стана ясно днес. Застреляна, но не съвсем или полудоказано! Подобно хладнокръвно масово убийство става за пръв път в България и медиите пощуряха.

Загиналите са мъж на средна възраст, баба, две момчета и момиче, които отишли да празнуват в новата си къща. Първата медийна версия беше за самоубийство. Второ заглавие изкрещя: „Бащата ги е удушил, а после се е застрелял!“ Най-накрая се оказа, че всички до един са застреляни, че даже и кучето им. Медиите пророниха някоя сълза за кучето и изкрънкаха прясна информация, че убийцата е втората съпруга на бащата. И е застреляла хладнокръвно и собственото си дете! Цялата полиция хукна да я издирва, заедно с изчезналия й автомобил. За да я арестува… Вместо това обаче намери трупа й. В близката горичка. Според едни медии. Според други- още я издирват. После пък се лансира версията, че бащата е убил сина си, заварената си дъщеря, че и немската овчарка!

С две думи- куче влачи, диря няма. А то и кучето убито…

И докато България беше изтръпнала от кошмарното зверство, изведнъж придворните Гербаджийски медии закрещяха със заглавия с шрифто като подкови: „Цацаров тръгна към Нови Искър“, „Борисов отива на място да се запизнае лично с трагедията!“ (А може би се е завтекъл да лови убиеца с голи ръце). „Главният секретар на МВР вече е там!“Само Цецка Цачева пропусна да се появи в качеството си на правосъден министър, но сигурно е била заета някъде да вечеря за 1500 лева или да пее „Цъфнал Гербер“.

На мястото на трагедията се изсипаха куп политически величия, които нямат лична отговорност да ровят и събират горещи следи от местопрестъплението.

Видяхме по телевизията главния прокурор Сотир Цацаров, главния секретар на МВР Младен Маринов и току- що назначеният шеф на НСлС Борислав Сарафов – които застаха пред телевизионните камери и се възмутиха от случилото се.

Цацаров направи „гениалното“ откритие, че всички са убити, за да не си помисли някой, че междувременно са възкръснали, или са се самоубили групово. Главният секретар осветли зрителите, че Бойко Борисов е информиран лично.

После всички се снимаха пред кошмарната къща на ужасите и се прибраха да спят.

Този път Борисов не се появи. Явно някой го спря в последния момент, за да не се излага.

Престъплението бе открито в 16, 30 часа.

Питаме се защо тези отговорни люде не тръгнаха веднага натам, а чак след няколко часа, когато се увериха, че всички медии вече са на място и камерите са включени.

На местопрестъплението не се ли отива ВЕДНАГА, ако наистина това ти е работата?

Или се чака първо да дойдат телевизиите?

За да разкрият нещо по по случая ли се изсипаха „величията“ там, или само да се снимат?

Много българи приеха това като грозен пиар на фона на човешката трагедия.

Пиар върху невинна кръв.

Но в България всичко е пиар.

Особено по време на Европредседателството!

Само че докато силните на деня си правят селфита, кой ще търси убиеца?

Или… на кого му пука! Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*