Чудо! Вижте кой се е спасил от касапницата в къщата на ужасите в Нови Искър

„Казал е на съученика си, с който трябваше да празнуват заедно, че сега е с Нанси. „Ще се разберем с нея и ще дойдем при вас“, казал Боби на приятеля си“. Това заяви пред bTV майката на убития тийнейджър в Къщата на ужасите Боби Стефка. „Нека не броим дните и много да са ни парите. Нека много са ни дните и по вода да ни върви“, това написал Боби в картичка, която подарил на майка си за коледните и новогодишни празници.

Убитите Кети и Неделчо с децата им Георги и Нанси

„Оправи се. Облече се. Беше много щастлив, още преди две седмици каза, че ще празнува с негови приятели, с които се веселяха, но реши да иде при Нанси. Страшното е, че още едно дете е трябвало да бъде при тях“, това каза пък Корнелия – бабата на брутално убитото момче, което е имало връзка с убитата Нанси. „Момченцето, което е колкото Боби, се казва Тони. Лично баба му ми каза, че е трябвало да иде при тях в кървавата къща в нови Искър. Само, че бащата на Тони отишъл в последния момент на работа и момчето останало при баба си, за да празнува със семейството, а не като нашето момче да бъде погубено при чужди хора“, сподели още почернената баба. Двете жени споделиха, че още не са успели да видят мъртвото тяло на Боби.

Според тях, убитата Кети и мъжът, с когото живеела, са се забъркали в проблеми. А децата са били в неподходящото време на неподходящото място и са паднали невинни жертви.

Според топ- адвокатът Марин Марковски, разковничето за разкриването на зловещото убийство е в тефтерчето, открито до тялото на една от жертвите – Кети. Той успял да го разгледа и заяви, че вътре има записани огромни суми. Според него, убиецът е мислел, че семейството е много богато.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*