Хората от Нови Искър: Историята за касапина Росен е Измислица! Ето каква е Истината за убийството:

Часове, след като стана ясно кой е заподозрян за жестокото убийство на шест души, в Нови Искър все още се съмняват, че Росен Ангелов е действал сам без съучастник. В няколко групи в социалните мрежи, в които пишат хора, живеещи там, те се съмняват, позовавайки се на факта, че лицето на убиеца им е непознато и никой не го е срещал.

Никоя в Нови Искър не познава касапина Росен

Никой не си спомня и за случай от 80-те години, в който местен човек да е бил обвиняван в п*дофилия. Според повечето съмнения буди и фактът как е успял сам да премести телата. На семейните снимки се вижда, че бащата Неделчо и синът Георги са едри мъже. „Аз съм ги виждал, та те са високи поне 190 см., тежаха над сто килограма, как един мъж ще успее сам да премести толкова тежки трупове от едната стая в другата“, пише Никола Ванчев в една от групите на Нови Искър.

„Само на мен ли ми намирисва на наркотици в тази история. Изобщо не вярвам на версията „от страст“, „от ревност“. Глупости. Става въпрос за пари. Много пари“, пита Антония Дотова. „Пак замазват очите на хората!

Един човек да държи най-много два пистолета… нали казаха че жертвите били застреляни с малокалибрено оръжие, жертвите са 6. Трябва да е много точен понеже патроните му ще свършат още на третата жертва… Ако е той няма да е бил сам“, коментира Стоян Димитров.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*