Потресаващи Разкрития за Мафията в Нови Искър! ЕТО ГИ ИСТИНСКИТЕ УБИЙЦИ НА СЕМЕЙСТВОТО! Симеон Иванов: Нови Искър е престъпна крепост от Кухи Фирми и Перачници Под Чадъра на ГЕРБ! Виж Тук:

„Случилото се в Нови Искър е екзекуция за отмъщение. Тия хора, убитите, нещо са се набъркали с мафиотските групировки в района, които работят под чадъра и в полза на ГЕРБ. Най-вероятно мъжът не се е „отчел“ с пари от крадено ДДС и акцизи, или нещо друго. А втората му жена, която е намерена убита, най-вероятно е била предварително похитена и използвана от убиеца, за да събере цялото семейство в къщата.

На вас не ви ли направи впечатление от информацията за местопрестъплението, че тези хора не са се събрали там, за да празнуват с вечеря Нова година?! Няма храна, няма маса. Всички са били простреляни по местата си, както са били седнали. А кучето най-вероятно е убито, за да не лае.

В Нови Искър всичко минава, всичко се потулва и забравя…, а командва мафията. Екзекуцията на семейството обаче е за отмъщение, смята бившият юрисконсулт в общината Симеон Иванов. Той е и бивш разузнавач и служител в ГДБОП.

След като десетки експерти вече публично изказаха версии за жестокото убийство в Нови Искър, а някои приближени до властта медии тенденциозно и платено внушават идеята: „по-малко да се рови, за да не се пречи на разследването“, истината поне по един въпрос е повече от ясна – прави се опит убийството да мине в графата „частен“ случай, а не да се тълкува като безхаберие на властта към престъпността в България.

Тъкмо такова е мнението на един юрист, който познава твърде отблизо ситуацията в Нови Искър, че дори е и жертва на безчинстващи мафиотски структури там – юристът Симеон Иванов – бивш разузнавач и служител в ГДБОП. През 2014-а година, в опита си да възстанови една несправедливост, същия бе заплашен със смърт и подпалиха личния му автомобил. След напускането му като юрисконсулт в отдел „Общински имоти“ на община Нови Искър, там са постъпвали на работа и са напускали десетки негови колеги. В момента в общината работел…16-ия поред юрисконсулт. Очевидно щекотливата длъжност отчайващо отказва тези хора да я упражняват по закон и съвест. Някои необвързани сайтове подигравателно отбелязаха първия брифинг с журналисти на мястото на масовото убийство в Нови Искър, като „говорилня на нищонеказването“. Проблемите в Нови Искър не са от вчера. Ето какво мисли за всичко това бившият юрист в същата община Симеон Иванов:

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА ТОП ЖУРНАЛИСТКАТА ЕМИ МАРИЯНСКА С ЕКСПЕРТА СИМЕОН ИВАНОВ ПРОЧЕТЕТЕ ПО-ДОЛУ:

Бившия юрисконсулт в община Нови Искър, бивш разузнавач и служител на ГДБОП

– Г-н Иванов, вие добре познавате ситуацията в Нови Искър – работил сте като юрисконсулт там…

– Ситуацията в Нови Искър е такава, че общината е крепост на управляващите от ГЕРБ. Те знаят, че там от години действат няколко престъпни групировки. А интересите им са икономически – за стотици милиони. Преди две години и половина две от тия мафиотски структури се сякоха с мачетета до едно от култовите заведения в Нови Искър, на 300-400 метра от сградата на общината.

Всички знаеха, че едната групировка „работи“ в Нови Искър и Кътина, а другата – в Световрачене. Едната от тези групи ми подпали колата. По тези групи обаче Полицията изобщо не „работи“ –  да бъдат обезвредени. Или така се „работи“, че да не бъдат засегнати интересите им, и това нещо си остава от доста години.

В Нови Искър има голям интерес към петрола. Има голяма петролна база и ако помните до нея „акостира“ един кораб от Молдова, натоварен с гориво, който от Варна „доплавал“ до Нови Искър, представете си – „по документи“, разбира се, за да бъде „разтоварен“ там. Имаше предаване на Валя Ахчиева по БНТ за този абсурд.

В Курило и Чепинци циганите постоянно точат петрол, но остават ненаказани, защото са сигурният електорат на властта по избори. Имаше един случай, в който тези цигани бяха откраднали един електромотор на влак, който падна на релсите и друг – пътнически влак се удари в него. И нищо!..

Всичко минава, всичко се потулва и забравя…В Нови Искър има хора, които са заплашвани с мутренски методи. Даже един си взе цялата фамилия и избяга с нея в чужбина, за да се отърве. Знам къде избяга – в коя страна, за да не го убият. Веско Василев се казва човекът. Те се опитваха тука всячески да го тормозят този човек. Жена му работеше в КАТ, принуди се да напусне и в един момент тайно Веско и цялата му рода си грабнаха шапките и напуснаха завинаги България.

Този човек имаше „противоречия“ със същата групировка, която ми запали колата. На Веско му запалиха две коли 20 дни след моята, през 2014-а. А полицаите се правеха на „утрепани“.

През 2015-а аз напуснах общината и оттогава насам там сега работи 16-и подред юрист – всички предишни са напускали, защото нито могат да се справят, нито да си съхранят спокойствието и живота. И то не само собствения, но и този на семействата си. Това са фактите и онези, които ви говореха на брифинга за журналисти го знаят. Така че няма какво да го усукват и да ви хвърлят в някакви „любовни“ истории.

– Каква е вашата версия за шесторното убийство в Нови искър?

– Случилото се в Нови Искър е екзекуция за отмъщение – тия хора, убитите нещо са се набъркали с групировките в района – най-вероятно мъжът не се е „отчел“ с пари от крадено ДДС и акцизи, или нещо друго. А втората му жена, която е намерена убита, най-вероятно е била предварително похитена и  използвана от убиеца, за да се събере цялото семейство в къщата.

Убитите Кети и Неделчо с децата им Георги и Нанси

На вас не ви ли направи впечатление от информацията за местопрестъплението, че тези хора не са се събрали там, за да празнуват с вечеря Нова година?! Няма храна, няма маса. Всички са били простреляни по местата си, както са били седнали. А кучето най-вероятно е убито, за да не лае.

Пукотевицата от пиратки по Нова година бездруго е голяма и изстрелите най-вероятно не са направили впечатление на никого, но кучешкият лай е можело и да бъде чут от съседи?..

Дали това убийство ще бъде разкрито, или не, вие си отговорете. Аз мога да ви кажа едно: В Нови Искър отдавна командва мафията. Поинтересувайте се и за лицето Светослав Тодоров, което стреля в пияно състояние на откриването на един ловен сезон, и ще научите повече.

– С какво се занимава той? 

– Строителен бизнес на общински имоти.

– Това не е ли същият човек, за когото писаха, че съпругата му е зам.-кмет на район „Илинден“, а негов приятел е зам.-кметът по строителството в община Нови Искър?

– Същият. Както виждате, всичко се знае…Пишат колегите ви, но какво от това?!

– А какво повече знаете за убитото семейство?

– Те са външни хора. Преди година и половина са купили една къща за около 60 000 евро. Единият мъж е имал бизнес с тирове, младежът, като гледам снимките, е бил в ресторантьорския бизнес. Пробвали са се насам-натам, може би проформа…За пари са се забъркали в някаква схема и са платили с живота си.

Жената са я дръпнали с джипа във вилна зона, за да има причина да съберат останалите накуп. Тези хора – убитите, не са отишли там да празнуват. Те просто не са успели да съберат парите, които са им търсили мафиотите, и са ги застреляли. Всички са убити с по един изстрел в главата. (Според официалната версия убитите са простреляни многократно – бел. ред.) Информацията ми е от едното от поемните лица при огледа на мястото. Всички са убити, както са били седнали и вероятно са умували помежду си какво да правят. Става дума за професионален разстрел. За мен убийците са един, или двама професионалисти с „опит“.

…………………………………………………………….
Убитият Неделчо Юнаков има доста неясно трудово досие, но официално е бил записан като управител на ООД, което се е занимавало със застрахователна дейност. Фирмата му е била разследвана от НАП за укриване на доходи и заблуда на данъчните органи.

Има версия, че е развивал дейността си като подчинен на друго лице – с инициали К.Б., собственик на 20 фирми.

Така че версията на бившият юрист в община Нови Искър и служител в ГДБОП Симеон Иванов за набъркването на Юнаков в схема с дерибействащи мафиотски структури на територията на Нови Искър, изглежда много правдоподобна.

Още през 2014-а антимафиотът Симеон Иванов каза пред една медия: „Заплашиха ме със смърт и ме наказаха с палеж! Жена ми се страхува да не ни запалят къщата или да посегнат на сина ни!“

Симеон Иванов е бивш разузнавач и служител на ГДБОП и става жертва на посегателството и заплахите през 2014-а заради това, че доблестно защити собствеността на един човек с имот в региона – инж. Иван Стайков. Имотни измамници от Кътина, воглаве с човек без трудова биография на име Красимир Георгиев, хвърлили око на къщата с двор на Стайков в село Житен, и направили опит да завладеят имота. Георгиев твърдял, че „обитава“ имота на Стайков от 10 години. /?/

Номерът обаче не минал и за да си отмъстят, хората на Георгиев обсаждат имота на Стайков и запалват личния автомобил на юриста Симеон Иванов. Още тогава Иванов каза: „В Нови Искър има организирана престъпност, но за да се занимае с това Специализираната прокуратура, ви казват че трябва да се докажат две или три еднотипни престъпления – същите тези хора да отнемат 4-5 имота като този на Стайков. Попречих им да прехвърлят имота, и ми запалиха колата.

Бандитите винаги имат чадър, а обикновените хора нямат закрила от държавата, защото държава отдавна няма. Но знаете ли какво казва една турска народна поговорка? – „Можеш да стъпиш на Корана, за да стигнеш до хляба, но не можеш да стъпваш на хляба, за да стигнеш до Корана”.

Автор: Еми Мариянска

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*