Ще паднете! Каракачанов втрещи с разкритие за килъра Росен Ангелов!

Трети ден се издирва обвиненият в убийството на цяло семейство в Нови Искър Росен Ангелов, в Луково хеликоптер помага в издирването. Разпространена е и актуализирана снимка на търсенето. Възможно е да е по-сериозно въоръжен, отколкото в деня на убийството, каза вицепремиерът Красимир Каракачанов пред журналисти, след освещаването на бойните знамена на ритуал в столицата.

Той добави, че има информации, че Росен се е опитал да си купи автоматично огнестрелно оръжие. За да има по няколко куршума във всяка от жертвите, значи човекът бързо е презареждал, каза още вицепремиерът. Военният министър обясни, че е намерена и учебна граната. Каракачанов каза още, че издирваният за шесторното убийство в Нови Искър е преминал специална подготовка в структури извън страната. Той не отрече това да е именно военна подготовка, но не даде детайли. По думите му фактът, че всеки от убитите е прострелян с няколко куршума, означава, че е сменил бързо няколко пълнителя.

Никоя в Нови Искър не познава касапина Росен

Това, което властите упорито се опитват да скрият е, че Росен Ангелов изобщо не е случаен убиец, а хладнокръвен наемник на мафията, коментират местните в Нови Искър. Той има отлична подготовка за оцеляване в екстремни условия, както и за боравене с различни видове оръжие. Все по- ясно става, че не е бил някакъв ревнив любовник, който искал да затрие любимата си и съпруга й, както се опитват да ни убедят повечето медии през последните дни.

Според местните, в шесторното убийство е замесена местната мафия. А семейството на Кети Кюхова и Неделчо Юнаков се е занимавало с пране на пари. Убитият съпруг бил разследван за укриване на данъци. А в прословутото тефтерче, открито до тялото на на жена, му били записани доста внушителни суми.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*