Бруталната статистика: ГЕРБ закриха 420 училища, а построиха 431 джамии!

По времето на ГЕРБ са закрити 420 училища и са построени 431 джамии ! Това, за съжаление на цяла България, са цифрите, и ако си мислите, че нещата не са чак толкова сериозни, не забравяйте, че на всеки един час 8 българи напускат родината. Тъжно, но факт. Това е реалността в България, която след по – малко от седем дена трябва да поеме председателството на Европа.

Какво точно може да председателства най – бедната, най – корумпираната и най – обезлюдената страна в Европа, все още на българите не им е ясно. Но за сметка на това, почти всички политически партии в България се готвят да покажат на европейците една истинска европейска държава. Държава, в която правосъдието отдавна е станало подвластно на властта, а медиите всяка година тъжно отчит факта, че в България нямало Свобода на Словото.

Само на 200 км от София, в посока Румъния и Сърбия, се намира най – бедният регион на Европа, в който ако не работиш общински чиновник, няма начин да получаваш повече от 350 лева заплата. Всичко това можеше и да не е толкова плачевно, стига българските управници, в лицето на Герб и техните коалиционни пратньори в предишното правителство от Реформаторите, сега от Обединените Патриоти, мислеха поне малко за хората в България,а не как да нахранят  своите икономически кръгове и да изпълнят безропотно волята на евроатлантическите господари.

Само в България има над 1,5 милиона работещи бедни и само в България има над 2 милиона пенсионери, едва оцеляващи с пенсия от 200 лева-  много под сумата нужна, за да преживява човек нормално на месец, която според данните, се е равнявала на 537 лева за месец. Според последните изследвания, 5.4 милиона българи живеят под прага за бедност и не могат да си позволят неща от първа необходимост.

Как оцеляват хората в България е въпросът, който трябва да бъде поставен от всички Европейски медии и защо в страна членка на ЕС се допуска постоянно да не се спазват Евродирективите и да се крадат пари от Еврофондовете.

През последната една година над 100 000 българи са Емигрирали от България, а раждаемостта е по – ниска дори от времето на Втората Световна война.

Това е тъжната истина за България – страната която поема европредседателството за шест месеца.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*