Има ли изненадани? Откриха тялото на Росен Ангелов – самоубил се! Още подробности:

Никоя в Нови Искър не познава касапина Росен

Масовият убиец Росен Ангелов, който е обвинен за причиняването на смъртта на шест души, се е самоубил. Това разкриха източници от разследването. Укриващият се от правосъдието изверг вероятно е предпочел сам да сложи край на живота си пред угрозата да прекара остатъка от дните си в затвора. По данни, които предстои да се потвърдят, тялото му е открито от полицията и се очаква до края на деня да бъде даден официален брифинг.  Ангелов бе търсен от органите на реда в продължение на няколко дни.

Всъщност, резултатът от медийното издирване на Росен Ангелов, едва ли е изненада за някого. Още повече, че местните от Нови Искър изобщо не вярват, че той е извършителят на бруталното шесторто убийство. Майката на убитото момче Боби заяви, че според нея, Росен е удобната жертва, а пък полицията сякаш не си дава много зор да го търси.

Според скандална версия от днес, Росен Ангелов е бил убит още на 2 януари. Това разкрива потребител в сайта афера. Лицето твърди още, че зверското деяние било извършено от син на виден функционер на ГЕРБ, който бил хлътнал по дъщерята Нанси. След като признал пред баща си, той използвал връзките си, за да потули случая.

Стана ясно също, че убитото семейство се е занимавало с пране на пари. А в тефтерчето на убитата Кети Кюхова, бяха открити данни от последните парламентарни избори.

Бившият юрист на община Нови Искър Симеон Иванов разкри, че от години там се вихрят безнаказано няколко престъпни банди, покровителствани от ГЕРБ.

Източник

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*