Адвокат Марин Марковски категоричен: Росен Ангелов не е убиецът от Нови Искър! Ето защо:

Топ- адвокатът Марин Марковски призна, че не е съгласен с тезата, че Росен Ангелов стои зад шесторното убийство в Нови Искър. А причината е много проста – психопрофилът на самоубилия се набеден за килър, изобщо не съвпада с този на истинския извършител. „Профилът на Росен Ангелов не съвпада с този на убиеца от Нови Искър“, категоричен е адвокатът.

Според Марин Марковски, няма как блуд*ик п*дофил да извърши подобно престъпление.„Блуд*икът е действително затворен човек. П*дофилията е едно много мъчително страдание, което съпътства с*ксуалния начин на живот на някои хора. Много е мъчително и за околните. Блуд*икът е в изключително ужасно положение, ако попадне в затвора. Там деветият кръг на ада ще е детска градина”, поясни Марковски.

„Той се е криел да не отиде в затвора. При него е било задача номер едно да се крие. Тази психология на блуд*икът  трудно се вписва с вампиро-убиеца. Блуд*иците са интровертни, стават активни, само ако има момиченце, което да заплува в обърканото им либидо”, добави Марковски.

По думите му от полицията трябва да кажат ДНК материалът, който за тях категорично доказва, че Ангелов е убиецът, откъде точно е дошъл. „Не може да се разсъждава, че той е отишъл там да пие вода или вино. Този въпрос е много важен, а по него няма яснота”, категоричен е Марковски.

Още на първия ден след зверското престъпление, топ- адвокатът призна, че е видял тефтерчето, открито до тялото на Кети Кюхова и заяви, че имало записани внушителни суми вътре. Още тогава Марковски предположи, че навярно ключът за разкриването на ужасното престъпление, е именно там.

Вече е известно, че убитите Кети Кюхова и Неделчо Юнаков имали проформа бизнес, зад който препирали крупни суми пари. Мъжът имал траспорнта фирма и извършвал превози до Албания. Навярно семейството се е забъркало с неправилните хора, което е довело до трагедията, коментира бившия юрисконсулт на община Нови Искър Симеон Иванов.

Източник 

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*