Левон Хампарцумян: Българи, бъдете благодарни на ЕС, че децата ви берат портокали в Испания, а не в Коми!

Левон Хампарцумян днес беше в Нова телевизия, за да говори по темата за парите, заплатите и безработицата. Банкерът обсъди очакванията към новия кабинет, но направи и едно изказване леко встрани от темата, което се отличи от всичко останало. Той изцепи, че българите трябва да сме благодарни на Европейския съюз, защото нашите деца не трябва да берат портокали в Коми, а берат портокали в Испания.

Ето и скандалните думи на банкера: „Всяка сутрин трябва да благодарим на Господ, че сме членове на ЕС. За това възрастните хора трябва да са благодарни, че внуците им ходят да берат портокали в Испания, а не в Коми. Трябва да станем в А отбора на ЕС, сега сме в С отбора. Предприемчивост е да усвоиш нов занаят, не да създаваш фирми. Ние все още не дофинансираме образователната система. Ако построим един автомобилен завод, няма да има кой да работи в него. Милион и половина българи са функционално са неграмотни. Това означава, че познават буквите, но не знаят какво …“, коментира банкерът.

Нека си припомним някои любопитни факти за самия Хапмарцумян, за да си отговори всеки защо висшистите ни масово отиват да берат портокали в Испания или да работят по фабриките на Западна Европа, а такива като него, вече 20 години гонят всеки кадърен българин да странства в чужбина.

В правителството на Иван Костов е зам.- министър на икономиката и шеф на Агенцията по приватизация. Той отговаря за скандалното отдаване на концесия на златните залежи на България на канадската корпорация „Дънши прешъс метълс“, от която държавата ни получава нищо. След като италиаската банка „Уникредито“ купува българската „Булбанк“ (бившата държавна външнотърговска банка), Левон Хампарцумян става неин директор, което налага прокарването на специален закон.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Няма да коментирам призива на господина! Мога да кажа само,че умните,красиви и интелигентни наши български деца не берат портокали,а работят на пъпа на Европа в престижни институции по понятни причини!

  2. ПИТАМ СЕ КАК МОЖЕ ЖИВЕЕЩ В БЪЛГАРИЯ И ХРАНЕЩ СЕ ОТ МИЗЕРНИТЕ ДОХОДИ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ АРМЕНЕЦ ДА ПРАЩА БАЛГАРСКИТЕ ВИШИСТИ ДА БЕРАТ ПОРТОКАЛИ????????? ТОВА НЕ Е НАГЛОСТ, ТОВА Е ЧУДОВИЩНОСТ.!!!!ВЪРВЕТЕ ВИЕ ГОСПОДИН ХАМПАРЦУМЯН ДА БЕРЕТЕ ПОРТОКАЛИ, ЗА ДА МОЖЕ НЯКОЙ БЪЛГАРСКИ ВИШИСТ НА КОЙТО СТЕ ЗАЕЛИ МЯСТОТО И КОЙТО В ТОЗИ МОМЕНТ БЕРЕ ПОРТОКАЛИ ДА СЕ ЗАВАРНЕ И НАМЕРИ РАБОТА!!! ЗАРАДИ КРАДЦИ КАТО ВАС ВИШИСТИТЕ БЯГАТ И СА ПРИНУДЕНИ ДА ИЗВЪРШВАТ ТАКИВА ДЕЙНОСТИ ВЪВ ЕС.

  3. ЕЙ ПЕДАЛ ,ТАТИ И МАМА РАБОТИХА В КОМИ И БЯХА ДОБРЕ , АПААРТАМЕНТ КОЛА ВИЛА ,А СЕГА С ТЕЗИ ТВОИ ПОРТОКАЛИ ЗА КЪДЕ БЕ БАЙ ПЕДЕРАСТ??????

  4. А защо трябва да ходим в Испания или Коми? Ако имахме правителство което да мисли за народа и България, щяхме да си работим тук.

  5. Всяко стадо си има и мърша, която вони като тази арменска гадина.
    В Америка и Канада са мои добри приятелски семейства. Умни и образовани те станаха безплатно харизани мозъци, които можеха сега да прилагат знанията и възможностите си тук в България.
    Но това не е удобно за подобия откъснали и продали най-ценното в нашата Родина.
    Вече никой не споменава костов и неговите леви и десни яйца като хампарцумян, та камо ли да им търси отговорност, че от българската райска градина създадоха хибриден ад.

  6. нещо не разбирам откога в мразовитата руска република Коми са започнали да растат портокалови масиви. ако обича арменското чудо да обясни как става тази работа.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*