Става страшно! БРЮКСЕЛ ГОРИ В АДСКИ ПЛАМЪЦИ! Виж Тук:

Две белгийски атомни централи в Доел и Тианже, построени на хвърлей място от границите с Германия и Холандия, са на път да избухнат всеки момент. И да изпепелят големи части от териториите на трите западни държави. Уважаваните белгийски професори Рене Боонен и Ян Пирис, в свое изследване пред „Белгийската федерална агенция за контрол на атомната енергия“ твърдят, че от няколко години възникват двадесет сантиметрови пукнатини в металните стени на ядрените реактори и в двата белгийски АЕЦ- а.

Нещо повече: Появяват се все нови и нови пукнатини, чиито размери непрекъснато се увеличават. При инспекция на Белгийската федерална агенция за контрол на атомната енергия през 2015 г., са открити шокиращи неща. В АЕЦ „Доел“ са фиксирани над 13 047 пукнатини, а в АЕЦ „Тианже“ – над 3 149 пукнатини. Учените са установили, че размерите на тези микропукнатини се увеличават много бързо. Само за две години, пукнатините, които са били с размери – дължина от не повече от 4 сантиметра, вече са се увеличили на 9 сантиметра. Затова белгийският отдел на „Грийнпийс“, направил собствено разследване и принудил федералните власти да споменат в доклада си за състоянието на двете атомни електроцентрали, че вече са фиксирани нови пукнатини, а старите са увеличили своите размери.

АЕЦ Доел в Белгия

Според учените, растящото увеличаване на броя и размера на пукнатините може да се обясни само с голямото натоварване в работния режима на двете атомни централи. Специалистите препоръчват незабавно спиране на работата на двете атомни бомби със закъснител. Защото ако това не стане, те неминуемо ще избухнат в адски пламъци, и ще превърнат големи части от Белгия, Германия и Холандия в чудовищни пустини. А десетки милиони хора в зоната на поражение, ще бъдат облъчени от ядрената радиация. И обречени на бавна и мъчителна смърт.

Трябва да добавим, че атомните централи се намират в покрайнините на гъсто населени райони. А на всичко отгоре, само на няколко километра от АЕЦ „Доел“ се намира огромно пристанище, в близост до което е и един от най- големите нефтохимически заводи в Европа. Еколози, учени и обикновени хора са сериозно уплашени и категорично твърдят, че това е огромна атомна бомба в самото сърце на Западна Европа.

Властите на трите държави обаче засега не правят нищо друго, освен една палиативна мярка, която не може да спаси никого. Те започнали, забележете, да раздават безплатно йодова тинктура на хората, които живеят в районите на евентуалното поражение. А на тези, които може да изгорят в адските пламъци, засега им предлагат само… успокоението, че атомните централи няма да избухнат.

Може много да се говори по въпроса. Но това, което става в момента, в близост до централата на така наречения „Европейски“ съюз в Брюксел, може да се разчете и като наказание от съдбата. Или като Божие възмездие.

Нека си припомним колко много усилия бяха положени от емисарите на Брюксел и Вашингтон, да спрат нашата ядрена централа в Козлодуй. Въпреки че тя беше безопасна по начало. И много по-млада и модерна от двата белгийски ядрени „динозавъра“. И премина през редица ремонти и иновации, които я направиха една от най- безопасните ядрени централи не просто в Европа, а  в света.

Въпреки това, американските сенатори и брюкселски чиновници се намесиха безпардонно в работата на държавата и успяха да спрат почти всички блокове на АЕЦ „Козлодуй“. Успяха главно заради страха и слабоволието на корумпираното Борисово правителство. И за дълго време прекратиха строежа на втората ядрена електроцентрала в Белене.

Затова сега, благодарение на нашите „приятели“ от Брюксел и Вашингтон, както и на слугинажа на Борисов и ГЕРБ, хората в България изнемогват и се чудят как да платят тройно и четворно по-високите си сметки за ток. А който няма пари да плати, най- безпардонно му спират тока! Така десетки хиляди български семейства, деца, жени и старци перманентно остават без осветление и отопление. Като по този начин ги обричат на бавна и мъчителна смърт.

Сега Западът ще плаща за страданията и смъртта на стотици невинни българи. Дано само платците не са обикновените хора от западните държави, а техните олигарси. Защото справедливостта идва. Макар и малко късно. И носи Божие и човешко възмездие за мултинационалната западна олигархия. И то ще бъде страшно.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*