Преди минути: ОЩЕ ЕДИН ТРУП В МАФИОТСКАТА ВОЙНА! Пореден мастит ГЕРБаджия Падна Жертва на Показен Разстрел! Ще има ли край КЪРВАВАТА БАНЯ?! Виж Тук:

Още една жертва на мафиотската война, която се вихри от началото на годината! Почина служителят на НАП Ивайло Стаменов Цветков, който беше разстрелян на 18 декември посред бял ден в центъра на София. Килърите стреляли по автомобила му от упор и два куршума успели да ранят тежко държавния служител. Близо месец след покушението, Цветков е почитал от раните си във Военно- медицинска академия. Ивайло Стаменов Цветков оглавяваше отдел „Фискален контрол“ в НАП, като отговаряше за проследяването на цигарите и алкохола. Цветков е бивш служител на МВР.

Докъде обаче стигна разследването на покушението срещу Ивайло Цветков, близо месец по- късно? От следствието разкриха, че работят по няколко версии. И дотам. Нищо повече не се чу по случая. През цялото време данъчният служител бил в изкуствена кома, така че не успял да даде показания. От разследването пък признават, че е малко вероятно да разкрият извършителя. Говореше се, че разстреляният засегнал интересите на голяма фирма малко преди покушението. Но така и не стана ясно коя е тя.

Междувременно страната ни беше залята от вълна от поръчкови убийства. Съвсем спокойно в тази графа можем да поставим и шесторното убийство от Нови Искър, което удобно беше приписано на Росен Ангелов, открит няколко дни по- късно… самоубит – прострелял се в лявото слепоочие с дясната ръка. Никой не вярва на тази версия. Хората от Нови Искър са категорични, че убитото семейство се занимавало с пране на нечии пари.

Преди дни пък, отново в София, отново посред бял ден и отново публично бе екзекутиран бизнесменът Петър Христов. Той беше феодала на ГЕРБ във Велико Търново и областта. И касиер на черните каси на вицепремиера Цветан Цветанов. За добре свършената работа, държавата му се отбагодарявала с крупни обществени поръчки – на стойност 50 млн. лева за последните 5 години. Именно властта захранвала и поддържала бизнеса на Христов.

Вчера в София се изсипа елита на Европейския съюз за помпозното откриване на българското Европредседателство. Чиновниците от Брюксел се скъсаха да хвалят премиера Борисов и правителството му. А купчината от трупове продължава да расте! Повече от ясно е, че в момента се вихри страховита мафиотска война. Но властта гузно мълчи по темата. Гледа да я замете под килима, с помощна на официалните медии.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*