Сензационен обрат! Росен Ангелов е жив и здрав! Негов приятел разкри къде е в момента! + Ето какво всъщност търсеха спецчастите край Нови Искър:

Шесторното убийство в Нови Искър категорично се превърна в българския Туин Пийкс. Преди седмица беше открито тялото на сочения за извършител на зловещото деяния Росен Ангелов. И въпреки че властите го посочиха като жестокия килър, затрил цяло семейство, нито у местните в Нови Искър, нито в обществото, версията на разследващите беше приета за истинна. Още повече, след като излязоха доста подозрителни факти около самоубийството на Росен. Като например, че се прострелял в лявото слепоочие в дясната ръка. Но всичко познато дотук, претърпя сензационен обрат!

Приятел на Росен Ангелов от френският легион, с когото до преди месец  били на мисия в Африка, е разпратил писмо до всички медии в което твърди, че никакъв Росен Ангелов не е убивал хора в Нови Искър и всичко, което твърдят властите, са пълни измислици и фалшиви новини. Росен Ангелов е на мисия в Африка с френският легион, твърди източникът. Неговата част се намирала на място, където няма интернет и телефонна връзка. Аз също бях с тях, но се разболях тежко и преди няколко дена ме прибраха във Франция и останах изумен, когато си отворих Фейсбука и прочетох, че Росен Ангелов се е самоубил, като преди това е убил шест човека с малокалибрен пистолет.

Росен отдавна е извън България и надали някога ще се прибере вече. Да, имал е присъда и е лежал в затвора, но след това са му съчинили нещо и той е избягал и никога не се е връщал в България. Кой или какво точно са търсели властите цели десет дни, преди да обявят, че са открили тялото на Росен Ангелов, няма как да знам. Със сигурност, снимката е на Росен Ангелов, но той пак повтарям, в момента е на мисия в Африка.

Каква е истината, вече само един Господ знае. Но, още докато от МВР твърдяха, че издирват набедения килър около Луково, се появи интересна версия. Че всъщност изобщо не търсят никакъв убиец, а… седем тона кокаин, предназначен за унищожаване, които изчезнали от депо край Нови Искър. Местните шушукат, че транспортната фирма на убития Неделчо Юнаков, била специализирана в курсове до Албания и Азия.

Източник

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Мухахахаха-хахаха-хахаха!!! Греши Иво Атанасов – не 80%, 99% са дебилите в България!

  2. Поредната глупост, от сорта на някой ми каза, или „немам докази, али тврдим“. Както и една друга глупост, Хитлер живял в Смолян до 1980 г. и т.н.
    Така или иначе, убитите хора, няма да се върнат, жалко за тях, а за мутрата Росен ми е през оная работа, заслужил си е куршума, независимо дали полицаите са му помогнали.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*