Мутренската война се разгаря! Гръмнаха още един бизнесмен от Велико Търново!

Още един бизнесмен от Велико Търново падна жертва на покушение. Става въпрос за свързвания с мафията във Велико Търново Юлиян Мирчев, известен с прякора Видрата. Той бил прострелян късно снощи. Куршумите го ранили в дясното бедро, така че няма опасност за живота му.Това е второто покушение срещу мастит бизнесмен във Велико Търново, след разстрела на Петър Христов. Дали има връзка между двата случая, тепърва ще стане ясно.

Вероятно след убийството на Христов, в старата столица е започнала война за преразпределяне на територии. Убитият шеф на „Лактима“ и приятел на вицепремиера Цветан Цветанов беше абсолютен феодал в Търново и областта. Сега със сигурност има много апетити към освободените бизнес ниши след разстрела му. Най- вече войната е за държавните поръчки, които, на практика, захранват целия роден бизнес през последните години. Покойният Петър Христов спечелил 50 млн. за 5 години, само благодарение на спечелени обществени търгове.

В дните преди покушението, бизнесменът споделил, че го разследват от ДАНС И МВР. Притеснявал се, че може да влезе в затвора.

Вчера Киро Японеца, който оцели преди години по чудо след покушение, заяви, че България се връща към мафиотските войни през 90- те. Причината е, че няма никакви осъдителни присъди срещу поръчителите и извършителите на мокри поръчки. А те, оставени на свобода, продължават да правят същото.

Разбира се, това е само част от обяснението. В момента тече война за разпределение на територии между бизнесмените, свързани с ГЕРБ.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Кучето си лай, керванът си върви!!!!
    Никой здравомислещ човек не би трябвало да очаква друго развитие на нещата при това ниво на корупция в българската правосъдна система!!!! Както беше казал великият писател Петко Р.Славейков-“ НЕ НАРОД, А МЪРША СМЕ НИЕ!!!“
    Само с лайкове и споделяне по мрежите,просто няма как да стане!!!!
    Така ще да е, докато стоим и чакаме всичко да ни се поднесе на тепсия, както сме свикнали.
    Докато седим до полите на жените си , докато никой не излиза на улицата да се бунтува, а си пие ракийката и си боцка салатката с кеф и казва е*ал съм му май* та точно аз ли ще оправя тази държава? Да се оправят, аз НИЩО НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*