Кървавите следи на Росен Ангелов водят право към… ГЕРБ! Ето как самоубитият килър е свързан със Суджукгейт:

Неочаквана и подозрителна роднинска връзка изплува в биографията на самоубилия си Росен Ангелов, сочен за извършител на шесторното убийство в Нови Искър. Оказва се, че набеденият брутален килър, е вуйчо на основен свидетел по „Суджукгейт“! Росен Ангелов, който е роден в балчишкото село Змеево, е вуйчо на Тихомир Атанасов – едно от най-разпознаваемите лица по делото срещу Живко Мартинов, съобщи радио „Добруджа“, позовавайки се на достоверни източници. Майката на Тихомир е сестра на соченият за извършител на шесторното убийство в Нови Искър навръх Нова Година.

Припомняме, че почти цяла седмица всички сили на МВР бяха впрегнати в издирването на Росен Ангелов. В търсенето бяха включени и хеликоптери с термокамери и военни кучета. Въпреки това, от него нямаше и следа. До вчера, когато от МВР съобщиха, че са го намерили мъртъв, на метри от къщата, в която се предполага, че е обитавал и подготвял зловещото си деяние. Тялото на Росен Ангелов бе намерено с пистолет в дясната ръка, но с прострелна рана в лявото слепоочие. Така или иначе, обществото изобщо не вярва, че той е извършил шесторното убийство. При това от ревност. Всички обаче бяха убедени, че няма да бъде заловен жив, както се случи.

Майката на убитития Боби също заяви, че според нея, Росен не е извършил жестокото престъпление, въпреки че в придворните медии на властта, се постараха да го представят в най- зловещи украски. Вярно е само, че е лежал в затвора за блудство. Почернената жена заяви също, още докато издирваха набедения килър, че полицията изобщо не си дава зор да го търси, макар че операцията беше отразена много шумно и помпозно в същите медии.

Стана ясно само едно – че политическа поръчка стои зад извършеното жестоко престъпление. В Нови Искър власт и мафия от години са едно и също, коментират местните. Както и в цялата държава. Дали извършителят е син на местен патрон, или пък убитите Кети Кюхова и Неделчо Юнаков са имали вземане- даване с мафията, всичко води към един и същи източник – самозабравилата се, преяла с власт и мръсни пари номенклатура на ГЕРБ!

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*