ГЕРБ Подписа Тайно УНИЩОЖИТЕЛЕН ЗА БЪЛГАРИЯ Закон: СТРАНАТА НИ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА ОТ АРАБСКИ РАБОТНИЦИ!

Увеличаване броя на мигрантите- работници у нас от страни извън Европейския съюз, поискаха управляващите от ГЕРБ и Обединените патриоти. Смразяващия кръвта на всеки българин закон вече е минал тихомълком на първо четене, като остава единствено да се нанесат последни корекции, преди да бъде окончателно приет.

Новият закон ще позволи на фирмите в България вече да наемат до 35 % чужденци от страни извън ЕС. Досега действаше ограничението броят им да е до 10%. Но този процент вече не бил достатъчен, смятат от управляващото мнозинство. Новият закон предвижда и още облекчения при наемането на лица от трети страни. Вече няма да има списък с професии, за които имаме недостиг на  кадри. Той отпада. Няма и да се издават специални документи за чуждестранни специалисти. Тоест- директно им се издават български паспорти. По този начин, ще се облекчи значително наемането на лица от трети страни (извън ЕС).

Планът за обезбългаряването на България продължава с пълна сила. След като ЕС обезкърви страната ни- разби икономиката ни и извлече всички млади и по-кадърни кадри към западните държави, сега следва втората унищожителна стъпка, а именно – заливането на страната ни с бежанци от Близкия Изток, Африка, Афганистан, Пакистан, Албания и пр.

Разбира се, през цялото време с любезното съдействие на родната, назначена от Запада, политическата върхушка, която ни продаде, препродаде и предаде стотици пъти.

Да. ЕС унищожава колонията си България по план: Първо, прокуди българите от родината им, с насадена липса на справедливост и изкуствено поддържана мизерия тук. Пак под диктовката на Запада, бяха окрадени пенсиите на старците, за да живеят като просяци и да свършат по- бързо. Съсипаха здравето на хората на средна възраст и ги оставиха без читаво здравеопазване, което да ги лекува. Промиха мозъците на подрастващите българчета със спонсорирана поп-култура и прясно напечатаните си пропагандни соросоидни учебници- за да се щурат по света, без да знаят кои са и откъде са. А отскоро и дори какъв пол са.

А през това време родната политическа върхушка, назначена тук от същия тоя Запад като колониална администрация, натрупа милиони, построи си палати, накупи си лъскави коли… От слугинаж!

И какво от туй, че историята тия щяла да ги запомни като национални предатели?!

…Безродници, впили остри и хищни зъбки в плътта на майка България. И ще ръфат, и глозгат, докато не покапе по брадите им и последната й капчица кръв. Скоро ще стане. Близо са вече до крайната цел на глобалния си проект: Да я няма България, да ги няма българите… само една земя като човешка длан… населена с чуждоземци!

Разправят, българите сме били корав народ. Не знам дали е вярно. Но дано поне накрая последния българин, преди да загаси лампата и хлопне вратата, ги заплюе в лицата! Защото те погребаха България! 

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Не те знам кой си дето пишеш но ти виждал ли си Арабин да не се моли и да работи Тях ги интересува да не плащат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*