Гигантски Политически Октопод Задушава Президента Радев! Вижте какво се случва:

Всички яростни поддръжници на статуквото тръгнаха с голи гърди да защитават Бойко Борисов. Един от тях е т.нар. политолог Димитър Ганев, които разчита на евроатлатически субсидии в „независимата“ соросоидна хранилка „Изследователски център Тренд“.

Този новопръкнал се „политолог“ заявява без капка свян, че вече можело да говорим за персонален сблъсък на президента Румен Радев с премиера Борисов.

Валери Симеонов също застана на амбразурата и попита защо президентът не бил дал сигнал в прокуратурата. Ами нали, г-н Симеонов, всички ръководители и в МВР, ДАНС, КОНПИ и пр. са назначени от министър- председателя? И за да го разследват, трябва най- напред да разследват самите себе си.

Но нека да караме по ред. И първо, ясно да кажем на този Димитър Ганев, който претендира, че е голям политически анализатор, че сблъсъкът между Борисов и Радев не е просто персонален. Има нещо по- голямо от персоналния сблъсък.

И това е сблъсъкът на ценности. Президентът Радев много пъти акцентира в свои изказвания именно върху този аспект от конфронтацията му с Борисов. Защото Румен Радев пръв заговори за възстановяване паметта на българската история. И имаше причина да го направи. Защото години наред, особено по време на управлението на Борисов, се изливаха тонове помия върху всички величави и трагични моменти от нашата история.

Борисов, като най- голям приятел на Ердоган, се опита дори да заличи петвековното турско робство. А интелектуалците – храненици на властта, побързаха да го нарекат просто „присъствие“. питаха да окалят дори иконата на Национално- освободителната ни революция Васил Левски, като го нарекоха „терорист“, който скачал срещу законно установената власт. Борисов с охота позволи да се построят в България повече джамии, отколкото има в Турция на глава от населението.

Хранениците на ГЕРБ се опитаха да заличат и писателите класици. Нахвърлиха се злобно върху патриарха на българската литература Иван Вазов и го обвиниха, че „Под игото“ бил много слаб и разхвърляно написан роман. Гениалният ни поет и революционер Христов Ботев пък направо беше отречен! Бил разбойник и крадец, по новия „литературен канон“ на соросоидните интелектуалци. „Под ножа“ на продажниците паднаха също Гео Милев, Никола Вапцаров, Христо Смирненски, Елин Пелин.

Именно срещу това заличаване на българската историческа памет въстана президента Радев. Защото много добре си дава сметка, че целта е да се унищожи спойката на нашето общество. Онова, което ни прави един народ – българската духовност.

Румен Радев твърдо се обяви против търговията на Борисов с националния ни суверенитет. Поиска да спрат мафиотските сделки на триумвирата Борисов, Пеевски, Доган. Президентът поиска възстановяване на българската икономика – нещо, което Бойко Борисов и ГЕРБ уж щяха да правят още преди 8 години. Поиска да се предприемат конкретни стъпки за ликвидиране на най- ужасяващата демографска катастрофа в историята на държавата ни, но не чрез внасяне на мигранти и джихадисти. Поиска да се вземат мерки срещу мизерията, в която управляващите ни натискат нарочно вече почти 30 години.

Следователно, конфликтът не е просто персонален и за начесване на егото. Румен Радев тръгна на война със статуквото, което Бойко Борисов олицетворява. С всички тайни и злокобни олигархични и мафиотски кръгове, които надничат зад гърба на премиера. И то не само български, но и чуждестранни.
Може ли президентът Радев да спечели тази, на пръв поглед, неравна битка? А според някои, дори самоубийствена. Но тя никак не плаши нашия президент. Радев демонстрира смелост и решителност в защитата на българския народ. И по това най- ясно си личи кой е истински генерал и кой е лъже такъв.

Но на президента няма да му е никак леко. Ще трябва да понесе тежки удари. Ще му поискат импийчмънт. Статуквото не прощава на тези, които му се опълчат. Но пък именно това е най- важната стъпка към спасението на народа. Да се обедини около лидера, който ще го измъкне от блатото. А не около лъжеводача, който още повече го натиска да потъва в тинята на историята.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*