СЪД И ЗАТВОР ЗА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ! Вижте кой му повдигна Тежките и Опасни обвинения! Истината ще ви Разтърси:

„Този човек има горчив опит с разпространяването на клевети – многократно е осъждан. Затова и аз ще си търся правата в съда, заяви Елена Йончева. Журналистката обяви, че ще заведе дело за клевета срещу Цветан Цветанов заради обвиненията му, че е участвала в източването на КТБ. Скандално е че прокуратурата продължава да мълчи по доклада на ДАНС за границата. Въобще не е започнало разследване срещу Цветанов за търговията му с нашата национална сигурност. Но аз определено ще го съдя, закани се топ журналистката и депутат от БСП.

Безкомпромисната Елена Йончева е на път да подкара към съдебната зала още един кадър на ГЕРБ. По-интересно обаче е друго: Защо в последно време Вторият човек в ГЕРБ така настървено скача срещу депутатката от БСП?

Късото съединение между журналистката и Цветан Цветанов настъпи именно след нейния филм за оградата на българо- турската граница. Съоръжението, за което властта на ГЕРБ изхарчи стотици милиони евро, е пред разпад, и то броени месеци след като му резнаха лентичката. Това разкри и показа Елена Йончева във филма си, озаглавен „Граница“. Фирмите, които са го строили, обаче са особено близки до… Цветан Цветанов, тъй като някои са на кумеца му Тодор БояджиевА други- на подставели лица от техния кръжец. Близко е до акъла, че скритият тато ди тути капи на този кражец е… Цецо.

Елена Йончева предаде на прокуратурата документите за крупната далавера с оградата и затова напоследък Цветан Цветанов не пропуска да я атакува брутално в интервютата си. Без значение за какво говори, Цецо не пропуска да пусне „отровна стрела“ и срещу журналистката и депутат от БСП. На два пъти той я обвини, че била свързана с лица, които източили КТБ и даже самата тя участвала в източването. Без да има абсолютно никакви доказателства! И въпреки че веднъж вече Йончева категорично отрече твърденията на Цветанов, днес той отново ги повтори. С което сега си навлече дело за клевета.

Освен делото за клевета срещу Цветан Цветанов, което тези дни ще заведе, Йончева съди и министър- председателя Бойко Борисов, също за клевета. Миналата година премиерът я обвини, че е получила милиони за филмите си от БНТ… по времето по което все още била приятелка на Сергей Станишев.

Журналистката разкри и скандалната корупционна схема в Хасково с родата на бившия министър и настоящ депутат Делян Добрев, известна като „Кумгейт“. Преди месец тя внесе документите от разследването си в прокуратурата, но все още няма никаква реакция на институцията. Конституционният съд обаче се произнесе, че Добрев незаконно пребивава в парламента като народен представител. Но от ПГ на ГЕРБ заявиха, че няма да се съобразят със становището на съда. И така, Делян Добрев, който заедно с родата си, доказано незаконно е придобил „едни“ 50 млн. лева за саниране, продължава да кове закони в Народното събрание.

И това ако е държава, здраве му кажи! Или по- точно: „ЕТО ТОВА Е ДЪРЖАВАТА НА ГЕРБ“

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Това е отдавна. цв.цв. спокойно чака своя час и още но-спокойно,по-подло и много по-безочливо излива своята помия към всички.Да, към всички,в това число и към боко/там обаче е много ловък/ но си личи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*