Топ журналистът Нора Сточикова: Ето как фондациите на Сорос РАЗБИХА държавата и обезбългариха децата ни!

О, България тепърва ще ви отеснее съвсем!

Въпросът ми към „новинарите“ е колко стотици милиона наля Държавния департамент, за да РАЗРУШИ съдебната ни система, през ей това пипало. Което ръси по 20 милиона на година в земеделието ни, образованието ни и културата ни.

В земеделието прокарва интересите на Монсанто- затова всичко е в рапица и ГМО семена. Ръсят с глифосат зърното, за да го приберат с 2 седмици по-рано, че не се нахраниха алчните гърла на някои наши чорбаджии. Глифосат е инсектицид, крайно опасен за човешкото здраве.

В образованието – виждаме резултатите. Откакто „Америка за България“ се зае да пише българските учебници, децата ни не знаят птица ли са, гущер ли са, човек ли са, българи ли са.

Цветан Цветанов с шефа на „Америка за България“ Лин Дафт във Вашингтон

Сега разбираме от техния протест, описан по-долу, че са изнервени от ограниченията, които им поставя наш закон да „финансират“ или право казао – да подкупват наши магистрати. Очевидно това означава борбата с корупцията, с която непрекъснато ни занимаат. Те я създават, а нас ни карат да се борим с нея.

Ама ще ви изскубнем един ден като плевел и вашата гадна фондацийка, и ония отворковци на Сорос и цялата ви агентура ще отече в канала. Да въздъхнем и ние най-накрая.

Нора Стоичков, фейсбук

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*