Шок! Американец роди бебе на приятеля си!

Двама влюбени мъже в САЩ вече се радват на своето биологично бебе, което бе родено по напълно  естествен начин, гръмнаха световните агенции.

Тристан Рийз е станал майка тези дни. Той е от Портланд, Орегон, и е започнал да променя пола си отпреди десет години. Претърпял няколко операции и непрекъснато пиел хормони, за да потисне собствените си.

Трябвало да взима илачите цял живот, но временно ги спрял, като разбрал, че забременял. Бременноста протекла неочаквано гладко, но бившият мъж бил под постоянно лекарско наблюдение. Гинеколозите искали той да роди със секцио, но накрая се съгласили с желанието му това да се случи по етествен път.

Знаем, че някои може да се скандализират, но ние сме щастливи и ще отгледаме Лео с много любов, твърдят двамата пред местен телевизионен канал.

Орегон е един от малкото щати в САЩ, където в документите се определя пола на бебето само формално, а когато то навърши пълнолетие, има право само да реши какъв да бъде полът му. Там са и най-многото еднополови бракове, а върху шофьорските книжки е отбелязан и трети пол Х за тези, които не се смятат нито за мъже, нито за жени, допълват световните агенции.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*