Брюксел и Сорос в ужас! Виктор Орбан с размазваща победа! Ето как им се закани:

Внушителна победа на унгарския президент Виктор Орбан му осигури трети пореден мандат. При изключително висока избирателна активност – над 70%, неговата партия „Фидес“ получи 48,8% от вота на избирателите.

Орбан получи абсолютно мнозинство в парламента, което ще му осигури възможността спокойно да прокарва антиглобалистката си политика.

Именно по тая причина в Брюксел никак не са очаровани от поредната съкрушителна изборна победа на унгарския президент. Припомняме, че преди време ЕС обяви Орбан за „диктатор“ заради яростната му съпротива срещу приемането на мигранти и срещу постоянните опити на Евросъюза да се бърка във вътрешните дела на страните- членки. Унгарският президент е и сред най- изявените опоненти на Джордж Сорос и фондациите му, чиято единствена роля е да подкопават националните държави. А както е известно, мнозинството от брюкселските чиновници са изявени соросоиди.

Въпреки враждебното отношение на неолиберален Брюксел към националиста Орбан, той намира все повече привърженици на идеите си сред лидерите на страните- членки. Към призива му за създаване на нов Европейски съюз, насочен срещу мултикултурализма, приемането на мигранти и джендър идеологията, вече се присъединиха Чехия, Австрия и Италия. Като на път да прегърне идеите му е и Словакия. 

Минути след първите резултати, които огласиха бляскавата изборна победа на Орбан, лидерът на френските националисти Марин Льо Пен изпадна в еуфория. Ето какво написа тя в туитър: „Обръщането на ценностите и масовата миграция, възхвалявани от ЕС, отново бяха отхвърлени“.

Нека припомним още, че Унгария беше единствената страна в ЕС, която реши да затвори границите си пред огромния бежански поток през 2015 г. Въпреки упреците на европейските лидери и финансовите санкции, които Брюксел наложи на Унгария, Орбан не се поколеба да опъне телената ограда и да спре мигрантската вълна.

„Голямата опасност е, че милиони нашественици ни заплашват от юг, а европейските лидери не искат да защитят границите. Желанието им е да напълнят Европа с мюсюлмански мигранти. Това е истината“ – това беше едно от най- силните послания на Орбан по време на предизборната му кампания тази година. А и той е доказал на практика, че реши ли да затвори границите на страната си, го прави, без да му пука от мнението на Брюксел.

След бляскавата победа на Орбан, един от първите законопроекти, които се очаква да бъдат гласувани, е тоталната забрана в Унгария на всички неправителствени организации, които помагат на мигрантите. Това ще е директен удар по фондациите на Джордж Сорос, който унгарския президент неотдавна посочи като „най- големият враг на държавата“.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*