Журналистката Нора Стоичкова с унищожителен коментар за Цветан Цветанов! Вижте как го нареди:

Когато Цветан Цветанов говори откровени лъжи за президента Румен Радев, медиите се скъсват да го отразяват. При това – без да му задават неудобни въпроси. Защото е важно да се чуе какво ще каже вицето на Борисов. Канят го по тв студиата, за да има още по- голяма трибуна, от която да бълва небивалиците си по адрес на държавния глава.

Когато президентът Радев отвърне на словесните атаки на Цветанов, за да се защити, проправителствените медии изведнъж решават, че не е достатъчно „интересно“ за тях и „пропускат“ да го отразят. Не го канят и по  интервюта.

Ето как топ- журналистката Нора Стоичкова коментира порочната връзка между управляващите от ГЕРБ и зависимите от тях медии – най- големите медии в страната:

„Цветанов лъже и не го хваща срам! Направоооо, без дъх ме остави неговата наглост. Имам чувството, че Цветанов и ГЕРБ са си построили държава, в която всички ние, които не сме гербери, се оказваме без държава.

Знаете ли колко струват 25 минути ефир в сутрешния блок на бТВ като рекламно време. Отворете им сайта с рекламните „предложения“ и ще видите, че е почти 5000 лева на 30 секунди. бТВ или са закъсали с рекламата или ГЕРБ си плаща.

Ако Цветанов плаща, разбираме защо Хекимян си позволява да се държи наведено в негово присъствие. Което е обидно за цялата журналистическа гилдия. Ако е някой друг гост, на всеки 23 секунди ще го прекъсва с въпрос. Например, забелязвам го в разговорите с други гости, които не са си платили и не са на власт. Докъде я докарахме само. Да не можеш едни новини да изгледаш без да ти възври кръвта“.

Източник

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Нали, първостепенна задача на управляващите е овладяването на медиите. След това е лесно. Резултата го виждаме.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*